free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stella McCartney jövőre Leona Lewissal tervez

Borsa         Címkék: divat, énekesnő, leonalewis, stellamccartney, tervező 0 hozzászólás

Stella McCartney jelenleg Morrissey-val, jövőre pedig állítólag Leona Lewissal is együtt dolgozik majd. Állatbarát divatkollekciókat terveznek.

Stella McCartney bőrmentes cipőkollekció tervezésébe fogott, méghozzá nem is egyedül, hanem a brit zenei élet egyik kultikus figurájával, Morrissey-vel együtt. A divattervező és a zenész egyaránt állatvédők és vegetáriánusok. A kollekció egyelőre még nagyon kezdeti stádiumban van, azonban remélik, hogy jövőre piacra kerülhet.

http://3.bp.blogspot.com

A tervezőnő emellett állítólag Leona Lewis popénekesnővel is tárgyal: vele közösen egy állatbarát ruhakollekciót szeretne megalkotni. A 24 éves Lewis szintén elkötelezett állatvédő, a PETA egyik celeb-aktivistája. Ráadásul a divatiparban is vannak tervei: "Annyi mindent meg akarok valósítani! Mindig szerettem volna egy saját divatmárkát, és jövőre szeretnék ezzel is foglalkozni" - mondta az énekesnő.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés