free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Állítólag megvan a csíkok és a striák ellenszere

Borsa         Címkék: csíkok, ellenszer, lézer, stria, szépség 5 hozzászólás

A harc a fehér csíkokkal eddig reménytelen volt, most azonban egy bőrgyógyász azt állítja, megtalálta a tuti terápiát. Lézerrel stimulálják az új szövetek növekedését.

A szakemberek által striáknak nevezett csíkok alantas módon nemcsak akkor jelennek meg és rontják az összképet, ha felszedünk néhány kilót, hanem akkor is, ha leadjuk a felesleget, és akkor sem kímélnek minket, ha rendszeres sportolás miatt gyarapodik az izomzatunk. A speciális krémek használata és az egészséges táplálkozás lassítja ugyan a folyamatot, de visszafordítani semmilyen csodaszer nem tudta, legalábbis eddig.

Az idegesítő fehér csíkok ellenszerét már többen is megtalálták, de ha valóban így lenne, évről évre egyre kevesebb tigrismintás testrész villanna ki a bikinikből. Az eddigi módszerek igen szegényes eredménnyel végződtek, még azok is, amelyek sebészi úton próbálták megszabadítani a csíkoktól a mindenre elszánt nőket.

A legújabb eljárás, a Lux1540 lézerterápia állítólag akár 75 százalékban is képes csökkenteni a striákat és a terhességi csíkokat, és a műtéti hegek, májfoltok és más bőrhibák kezelésre és halványítására is alkalmas. A lézer hatására olyan természetes folyamatok indulnak meg, amelyek elősegítik a friss, egészséges szövet növekedését.A terápia atyja, Dr Maurice Adatto bőrgyógyász szerint a kívánt hatás eléréséhez már négy kezelés is elegendő, és klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a terápia 51-75 százalékban képes eltüntetni a bikiniszezon legnagyobb ellenségeit.

A szakember szerint a terápia a páciensek napi rutinját alig, vagy egyáltalán nem befolyásolja, és az eddig vizsgált kétszáz alany közül csak néhánynak volt szüksége helyi érzéstelenítésre. Az 1200 fontba kerülő kezeléssorozatot Európában egyelőre csak Londonban, Birminghamben, Manchesterben és Dublinban végzik, de az a cél, hogy a lézeres eljárás minél több országban elérhető legyen.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés