free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Susan Boyle énekli az új James Bond film betétdalát?

Borsa         Címkék: dal, film, jamesbond, munka, susanboyle 3 hozzászólás

A Britain's Got Talent-ben tavaly felfedezett Susan Boyle Madonna és McCartney nyomdokaiba léphet. Állítólag ő énekli ugyanis a következő Bond betétdalt.

Bár Bond-lány valószínűleg már nem lesz, a következő James Bond film betétdalát jó eséllyel a Britain's Got Talent tehetségkutatóban feltűnt, s azóta világsztárrá avanzsált Susan Boyle énekli majd - legalábbis ha igazak az erre vonatkozó brit sajtóértesülések. A klasszikus James Bond főcímzene szerzője, Monty Norman szerint a skót asszony nagyszerű választás lenne. "Komolyan gondolkodnak benne, mert azzal a fajta magával ragadó hanggal rendelkezik, amire szükség van ehhez" - mondta a zeneszerző.

http://cruciality.files.wordpress.com

Lee Pfeiffer író-producer, a 'The Essential James Bond' könyv egyik szerzője szintén megfelelőnek tartaná Boyle-t a főcímdal eléneklésére. Úgy véli, ez visszacsatolás lenne azokhoz az időkhöz, amikor Shirley Bassey énekelte a Bond-témákat. Ha valóban Susan Boyle énekli majd a 2011-ben bemutatandó James Bond-film betétdalát, azzal nem csupán Shirley Bassey, hanem - többek között - Nancy Sinatra, Tina Turner, Paul McCartney és Madonna nyomdokaiba lép majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés