free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Jól fogy karácsony előtt a szado-mazo fehérnemű

Borsa         Címkék: brit, fehérnemű, karácsony, kirakat, szadomazo 1 hozzászólás

A britek igencsak rákattantak a szado-mazo fehérneműkre. Ebben az évben sokaknál még a karácsonyfa alá is kerül majd ilyen holmi.

Az ünnepek közeledtével érezhetően megnőtt a kereslet a szado-mazo stílusú fehérneműk iránt az Egyesült Királyságban - írja a Telegraph. A britek hajlandóak több száz vagy akár több ezer fontot is kifizetni azokért a selyemből, latexből vagy épp bőrből készült szettekért, melyekhez hasonlót például Lady Gaga vagy Rihanna előszeretettel viselnek a színpadon. A londoni Selfridges áruházban az olyan márkák termékei a legnépszerűbbek, mint az Agent Provocateur vagy a Myla, de az egyik legmenőbb, fiatal fehérnemű-dizájner, Nichole de Carle luxuskategóriás kreációit is elkapkodták."A legszexibb fehérneműkből 50 százalékkal többet adtunk el. Megjósolható, hogy idén nem fehér lesz a karácsony, hanem fekete, selyem és bőr" - jegyezte meg Helen Attwood, a Selfridges fehérnemű osztályának vezetője a brit lapnak adott nyilatkozatában. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés