free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hogyan szakítsunk a Facebook-on?

Borsa         Címkék: facebook, kishír, kultúrtripp, szakítás 0 hozzászólás

A Facebook-os kapcsolati státusz többet jelenthet, mint hinnénk. A fiatalok szakítás után azon versengenek, ki vált először szinglire.

A Facebook előretörésével egy újfajta "közösségi oldal etikett" meghonosítására is szükség van - állítják a pszichológusok, különösen ami a fiatalokat és a szakításokat illeti. Egy bostoni kerület iskoláinak 200 tinédzserét hívták meg az egynapos "Az egészséges szakítás" szemináriumra, ahol olyan kérdések merültek fel, mint 'Kitöröljem-e a közös képeinket a szakítás után?' 'Töröljem-e őt a barátaim közül, ha egyébként folyamatosan a profilját nézegetném?' vagy 'Etikus-e megváltoztatni a kapcsolati státuszomat egyedülállóra, mielőtt egyáltalán értesíteném erről az exemet?' A pszichológusok szerint nagyon is valós probléma, hogy a fiatalok szerelmi életüket gyakran a közösségi oldalakon keresztül élik a valóság helyett. Egy résztvevő elmesélte, azért szakított vele a barátja, mert nem nézte jó szemmel, hogy fiú ismerősei flörtölni próbálnak vele az oldalon.Felmérések mutatják, hogy a fiatalok gyakran a könnyebbik utat választják a kapcsolataik lezárására, legszívesebben emailben, sms-ben vagy közösségi oldalakon értesítik partnerüket a szakításról, mert nem mernek szemtől szemben beszélni a problémákról.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés