free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: 1 szandál 3 stílusban

Kádas Andi         Címkék: divat, kirakat, nyár, stílusleső, szandál 20 hozzászólás

Ahelyett, hogy egy stílusban gondolkodnánk, most a változatosságon van a hangsúly. Megmutatjuk, hogyan variáld a gladiátor-szandálodat...

A gladiátor-szandál nem új keletű dolog, már évek óta meghatározó darabja a nyári ruhatárunknak, természetesen idén sem lesz ez másként. A szokásos legging, tunika, szandál kombináció helyett azonban most legyünk egy kicsit kreatívabbak: viseljük maxiruhával, ceruzaszoknyával, színes ruhákkal, és bátran vegyük fel akár sportosabb vagy elegánsabb összeállításhoz is. Mi most három követendő példát mutatunk be a világ utcáiról.

Színesen

Cipő: Buffalo
Ruha: Zara
Táska: Humanic
Óra: Esprit
Karkötő: Bijou Brigitte
Fülbevaló: LokalwearEgy színes ruhával, legyen szó narancssárgáról, zöldről vagy kékről azonnal megadhatjuk az öltözékünk alaphangját, amit ezután a kiegészítőkkel erősíthetünk vagy tompíthatunk. A már jól ismert color blocking jegyében társíthatjuk szintén hangsúlyos színű ékszerekkel vagy táskával, de mi most inkább a visszafogottságot választottuk, és hagytuk, hogy a kék érvényesüljön a szettben. A ruhát remekül kiegészíti nagy kedvencünk, a magyar népi motívumokat felhasználó Lokalwear fülbevaló.

Nőiesen

Cipő: Buffalo
Szoknya: H&M
Blúz, napszemüveg: Mango
Táska: Humanic
Óra: Esprit
Fülbevaló: LokalwearA The Sartorialist oldalon talált fotón keresztül megmutatjuk, hogy a gladiátor szandált is "felöltöztethetjük" nőiesen. A jelenleg olyan divatos csipkés, horgolt vagy parasztblúzok mind a 70-es évek hangulatát idézik, és egy ceruza-szoknyával kombinálva jól kiegészítik a szandál egyszerűségét, így a szettünk a természetesen nőies stílus felé közelít a szexisen nőies helyett. Mi ezt még megtoldottuk néhány kígyóbőrt imitáló kiegészítővel, hogy kissé különlegesebb legyen az összhatás.

Lazán

Cipő: Buffalo
Ruha: Zara
Blúz, táska, öv, karkötő: MangoSafrana összeállítása egyszerűségében szép, a középpontjában a maxiruha áll, amit ezen a nyáron bárki nyugodtan viselhet- ha sikerül megfelelő hosszúságút találni, akkor a magas és az alacsonyabb lányokon egyaránt jól mutat. Ha úgy érezzük, hogy a ruha önmagában nem elég, vagy nem szeretnénk a felkarunkat mutogatni, akkor fölévehetünk egy könnyű blúzt egy övvel, vagy egy rövid kardigánt is. A szetthez jól illenek a természetes hatású kiegészítők, a bőr, a fa, a vászon vagy a nád.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés