free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szandika sztorija tovább folytatódik

Borsa         Címkék: kultúrtripp, rtlklub, szandik, vv4 7 hozzászólás

Szandika sztorija folytatódik, amiben sem a főszereplő - lásd Szandi -, sem pedig a mesélő és annak kis segítői - Stohl, plusz a stáb - nincs a helyzet magaslatán.

A Való Világ játékában tovább folytatódik Szandika monodrámája. Higgyétek el, mi magunk szívesebben írnánk Jerzy és Gombi, az élet fontos dolgait boncolgató, mélyenszántó gondolatairól, de mivel már kétszer is megemlékeztünk a szilikoncsoda aktuális és felettébb szokatlan megnyilvánulásairól, a tegnap történtek mellett sem mehetünk el szó nélkül.

Persze azt azért meg kell említenünk, hogy törtető Éva kirohanása, amit a nyers tojással összekent matekfüzete indukált, bennünket is letaglózott: mi még nőt nem láttunk ennyire eszét vesztettnek - Laci alakítása, akinek tolltartójába csempésztek tojást, elbújhat a lány előadása mellett. Na, de Szandikára visszatérve a lényeg: a lányt csütörtökön kizárták a versenyből. Erről a szokásos módon értesítették, üzenet, levél formájában kapott útilaput. Konkrétan kizárták a versenyből. Ami ezek után történt, az valóban mesébe illő fordulat, hiszen ezután, megjelent Sanyi, Szandika kinti életének segítője a villában, aki hogy hogy nem, maradásra bírta az egyébként a játékból kizárt lányt. Ez persze csak az esti összefoglaló élő kapcsolásakor derült ki, amikor Stohl műsorvezető volt olyan kedves beköszönni a villába és feltenni Szandikának - a stáb által kizárt játékosnak -, hogyan is döntött, marad-e a játékban. A lány persze marad. Miután kizárták. És a többiek örültek.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés