free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Már megint Szandikával van a baj

Borsa         Címkék: rtlklub, szandika, valóvilág 10 hozzászólás

A Való Világ 4 Szandikája túl van már egy óriási kiboruláson, most éppen a kötelező feladatokat negligálja. Ezért akár ki is zárhatják a játékból.

A VV4 plasztikcica kategóriájában bejutott Szandikával csak a baj van, hol hisztérikus rohamot kap, hol pedig nem csinál semmi. Nehéz vele mit kezdeni, a stáb törheti a fejét, hogyan kezeljék a jelenséget, hiszen a műsor szerkesztése szempontjából Szandika erős játékos  - gondoljunk csak Jerzyre vagy Gombira, máris felesleges megmagyaráznunk kijelentésünket. Szóval Szandikával mindig történik valami, ha éppen nem hisztizik, akkor éppen megszegi a villa szabályzatát.

A villaszabályzat értelmében minden játékosnak kötelezően részt kell vennie a feladatokban, ám a február elsejei adásból kiderült, hogy Szandika vagy nagy szájhúzások közepette, óriási késéssel áll neki elvégezni azt, vagy hozzá sem kezd az aktuális, mindenki számára kötelező érvénnyel bíró feladat elvégzéséhez. Ennek köszönhető, hogy Szandikát a stáb írásbeli figyelmeztetésben részesítette, amiben jelezték: amennyiben továbbra is figyelmen kívül hagyja a feladatokat, az igen súlyos következményeket vonhat maga után, akár a legsúlyosabbat is, azaz kizárhatják a játékból.




LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés