free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

2009 legbizarrabb újdonságai

Borsa         Címkék: bőr, fiatalság, haj, szépségipar, újdonság 0 hozzászólás

Az örök fiatalság elixírje kifejlesztésének lehetősége továbbra sem hagyja nyugodni a tudósokat. Talán a vérünkből, talán egy almából nyerhető…

A 2009-es év legbizarrabb szépségipari innovációja minden bizonnyal a Drakula-terápia. A hivatalos nevén S3, azaz Stimulated Self Serum bőrterápia lényege, hogy az orvos vért vesz tőled, majd elválasztja a vörösvérsejteket, a tiszta vérsavót és a vérlemezkéket. Ezt követően vitaminokat és aminosavat ad a vérsavóhoz, és az ily módon gazdagított szérumot befecskendezi az arcodba. A terápia serkenti a DNS-javítás folyamatát, gyógyítja a sebhelyeket és a száraz, ráncos és fakó bőrt érezhetően és láthatóan fiatalosabbá teszi.

Mindeközben elképzelhető, hogy a fiatalos külső kevésbé brutál módon is elérhető, legalábbis akkor, ha a fiatalság elixírje valóban egy ritka svájci almafajtából nyerhető. A laboratóriumi kutatások állítólag azt bizonyították, hogy az alma őssejtjeiből készült kivonat 80 százalékkal serkenti az emberi őssejtek termelődését. A kozmetikai cégek máris lecsaptak az újdonságra, s a hollywoodi sztárok is előszeretettel használják az almakivonattal készült krémeket és szérumokat. Egyes szakemberek szerint ugyanakkor egyáltalán nem bizonyított, hogy az almából származó őssejt kivonat valóban olyan hatásos a gyakorlati alkalmazás során is, mint amilyennek a laborban tűnik.

www.dailymail.co.uk

Az örök fiatalság hajhászásának jegyében készül a L'Oreal kutatóintézetében az a szer is, mellyel az őszülés nem csupán megállítható, hanem visszafordítható lesz. A kutatók szerint lehetséges, hogy újraindítsák a hajban található melanocitákban a festékanyag-termelést, de hogy pontosan hogyan, az egyelőre még az ő titkuk. A tervek szerint a csodaszer egy szájon át szedhető készítmény lesz, melyhez sokféle hajápolási termék kapcsolódik majd. Ha minden a tervek szerint halad, a termék tíz éven belül elérhető lesz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés