free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Plusz szolgáltatás a szülészeten: szépségszalon

Borsa         Címkék: púder, szépségszalon, szülészet 3 hozzászólás

Egy amerikai kórházban megdöbbentő tapasztalatokat szerezhettek, akik odamentek szülni. Az újszülött osztályon ugyanis szépségszalont nyitottak.

A hatóságok fizetett szabadságra köteleztek két, az  Olive View UCLA Egészségügyi Központ alkalmazottját, amiért feltételezhetően szépségszalont rögtönöztek a veszélyeztetett újszülöttek osztályán. És ez még nem minden, hiszen nem ez az egyetlen példája az elégtelen ellátásnak az újszülött osztályon, magukat megnevezni nem akaró informátorok szerint. Vannak általánosabb gondok is, például nem elegendő személyzet és a személyzet hozzá nem értése. De mind közül a szépségszalon a legijesztőbb. A panasz így szól: a nővérek és a doktorok a műszakok alatt manikűröznek, gyantázzák a szemöldöküket, reszelik a körmüket, acetonszagtól bűzlik az egész újszülött osztály. Az egyik orvos - állítások szerint - épp a működő ventilátor mellett készíttette francia manikűrjét. És ez nemcsak azt jelenti, hogy a beteg babákat súlyosan elhanyagolják, de még veszélyes anyagokat is a levegőbe juttatnak. Nem beszélve a forró gyantáról és körömreszelőkről. Az aceton mérgező, nem kell ahhoz orvosnak lenni, hogy rájöjjünk, ez a toxikus anyag mit okozhat veszélyeztetett újszülötteknél, mégis, képzett orvosok ettől egészen könnyen eltekintenek. Ennyi erővel dohányozhatnának is vagy a kisbabák napi gyógyszeradagjához gint is adagolhatnának. A kórház így nyilatkozott: „"Az Olive-View UCLA Med Center nagyon komolyan veszi ezt a helyzetet és minél hamarabb megpróbálja kinyomozni, van-e valóságalapja a gyanúsítgatásnak. A kórháznak a betegek, az ő biztonságuk és legmagasabb szintű ellátásuk a legfontosabb. Minden állami- és szövetségi előírást betartunk. Az újszülött intenzív osztály biztonságos és nagyon magas szintű ellátást biztosít legfiatalabb pácienseink számára."

Ez után a kijelentés után Carol Meyer, a megyei egészségügyi ellenőrzési szerv főbiztosa kijelentette, hogy egy kisgyerek sem "sérült" a szalon miatt, ami - és ezt már mi tesszük hozzá - mindig rendkívül tisztán volt tartva.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés