free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A szerelembe belehülyült férfiak

HT2         Címkék: hímtag, párkapcsolat, szerelem 2 hozzászólás

Szerelmesen tud a leghülyébb lenni az ember, pláne ha férfi. Most néhányan el is mesélik, mi volt a legnagyobb marhaság, vagy egyenesen őrültség, amit nőért tettek.

Nincs az a macsó, akiből ne tudna hülyét csinálni egy nő, és még csak azt sem lehet mondani, hogy úgy igazán akarnia kéne ezt az illető csajnak: elég a megfelelő időben a megfelelő helyen lennie. Van is ilyen sztorija mindannyiunknak, anekdotázni meg jó, úgyhogy összegyűjtöttem pár történetet, és közreadom őket. Egy zsenge tinédzserkori szösszenettel indulunk, és szépen fokozatosan a komplett drámáig jutunk – nekem magamnak és a többi mesélőnek érdekes volt a dolog, úgyhogy talán az igen tisztelt női publikum is tudja majd szeretni ezt a kis kollekciót. Vagy ha nem is, az üzenet azért remélhetőleg átjön: akármit is mondunk vagy mutatunk, valójában a nőkért bármit és mindent.

Eszkortszolgálat

"Én, kérem szépen, hazakísértem a barátnőmet középiskolában minden áldott nap vagy egy éven át, ami önmagában nem nagy dolog, de ha hozzáteszem, hogy egy ponton túl nem volt semmilyen tömegközlekedés hozzájuk, az út erősen emelkedett, és egy ideig erdőn keresztül vezetett, én pedig alig egy köpésnyire laktam a sulitól, ahonnan indultunk, akkor azért már átérezhető, hogy nem volt egyszerű a dolog. Napi másfél óra az ablakban, télen csúszkálás, nyáron verejtékezés, de persze mindig jó pofát kellett vágni hozzá, különben megsértődött, hogy ennyit sem teszek meg érte. Mondjuk legalább együtt voltunk, visszafelé meg nyugodtan walkmanezhettem, de azt azért senkinek nem kívánnám, amikor késő este, tejködben kellett tökegyedül mennem lefelé az erdőben. Volt, hogy valami zajra úgy berezeltem, hogy végig sprinteltem a buszmegállóig."

Éhkopp

"A daliás koleszos időkben történt, hogy egy hétvégén az akkori barátnőmnél aludtam. Ez nyilván ünnep volt, de a péntek esti meccs is az lett az eredmény fényében, úgyhogy bár azt ígértem neki, hogy rögtön utána megyek hozzá, végül reggel hat lett a dologból, és sakálrészegen csöngettem be. Hogy a szülei nem díjazták, az hagyján, de sajnos ő sem, konkrétan szóba sem állt velem, úgyhogy engesztelésül vettem neki egy lehetőségeimhez mérten nagy csokor virágot. A problémát ugyan ezzel sikerült is megoldani, csak éppen az volt a szomorú a történetben, hogy az amúgy is kicentizett következő heti pénzemnek akkora része ment el gerberára, hogy cserébe két egész napig nem ettem másfél zsömlén kívül semmit. Azt hiszem, ezt háromszorosan kaptam vissza a sorstól."

Törés-zúzás

"Volt egy egész szép, negyvendarabos CD-gyűjteményem, még akkoriban, amikor értek is valamit az ilyen korongok. Mindenféle metálzenék voltak. Aztán szerelmes lettem egy vallásos lányba. Sosem érdekelt különösebben, hogy miről szólnak a számok, amúgy nem is feltétlenül szóltak olyan durva dolgokról, de neki ez sok volt. A térdemen törtem szét egyenként az összes lemezt. Nem kommentálnám a sztorit, csak annyit teszek hozzá, hogy nem ő a feleségem, és azóta sem vettem CD-t."

Az istenek futára

"Nem leszek túl hosszú, röviden is el lehet mondani, mekkora majmot csináltam magamból: szakadó esőben álltam sorban a kedvenc színésze nyomorult autogramjáért. Mármint, férfi színészről van szó, szóval én, az udvarló, álltam sorban nála, a nagy ideálnál. Inkább nem mondom a nevét, hiszen semmiről nem tehet, de én a mai napig nem tudok jó szemmel nézni semmire, amiben ő játszik. Egy csajt pedig később ismerkedésnél simán faképnél hagytam, amikor megtudtam, hogy neki is ő a kedvence."
Téli hidegzuhany

"Szakítottunk, konkrétan én dobtam ki. Négy nappal később rájöttem, hogy nem kellett volna. Egész nap tipródtam, hogy most mégis mi a haragot csináljak, végül éjfélkor úgy döntöttem, hogy elmegyek hozzá, és meglepetésszerűen visszakönyörgöm magam. Pénteki nap volt, felpakoltam magam ajándékokkal, kajával, minden szarral, amiről úgy gondoltam, segíthet, aztán taxiba ültem. Jó messze lakott, kisebb vagyon volt az út, de nem számított. Eleinte még az sem, hogy nem találtam otthon – mondtam magamnak, megvárom. Tél lévén azért négy órát nem volt buli ott állni két teli szatyorral, de ki végül nem ettől borultam. Hanem attól, amikor befordult a sarkon kicsit becsípve, egy másik csávóval. Regényeket lehetne írni abból, ahogy akkor egymásra néztünk mi ott hárman, viszont a kapcsolatunknak folytatása persze nem lett. Ma már azt mondom, szerencsére, de akkor azért nem így voltam ezzel."

Virtus és furfang

"Én ebből jobban jöttem ki. Csúnyán összevesztünk, szétmentünk, és amikor megpróbáltam közeledni hozzá pár hét múlva, válaszra sem méltatott, majd végül egy közös ismerősünkön keresztül megüzente, hogy ne is próbálkozzak, szóba sem akar állni velem. Mondtam, jól van, akkor nem velem fogsz. Volt egy barátomnak egy motoros futár haverja, akit szegről-végről én is ismertem, és tudtam, hogy nagy forma, úgyhogy megdumáltam vele, hogy szép összegért minden nap bevág egy általam választott szerelmes verset, valamikor délelőtt elmegy a csajom munkahelyére, virágot ad, és elszavalja neki a nevemben. Tizenkét napig játszottuk ezt, a gatyám is ráment, de a végén újra összejöttem a nőmmel. Azóta már végleg vége, de nekem ez mindig kellemes emlék marad. Szerintem klassz volt."

Mindent, de tényleg mindent

"Nos hát, az én sztorim nem mókás, hülyeségnek sem nevezném azt, amit csináltam, annál ez jóval több volt. Egész egyszerűen az egész életemet feladtam egy nőért, amikor ő azt mondta, hogy kiköltözik Amerikába egy munka miatt. Felajánlotta, hogy szakítsunk, de énnekem ez eszembe sem jutott, eladtam mindenemet, felmondtam a munkahelyemen, és vele mentem. Megszenvedtem eléggé a dolgot, mert engem nem várt kint állás, de nagy nehezen csak összehoztam a dolgokat, és egy évet éltünk is kint együtt. Aztán egyszer csak bejelentette, hogy van valaki más, és részéről vége az egésznek, én meg újra feladtam az egész életemet, és visszajöttem ide, mert ott nem akartam élni ezek után. Utólag azt mondom, hallgatni kellett volna a barátaimra, meg főleg őrá, mert már akkor nyilvánvaló volt, hogy ez lesz a vége, amikor még el sem kezdődött, de ha ez volt a tanulópénz, mit lehet tenni."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés