free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Friss pletyka: lesz Szex és New York 3

Borsa         Címkék: kultúrtripp, mozi, szexésnewyork 6 hozzászólás

Alig volt meg a mozipremier, máris arról pletykálnak, hogy a Szex és New York című mozifilmnek lesz még egy folytatása. Szex és New York 3?

A web2-nek köszönhetően, egy-egy pletyka olyan hamar bejárja a világot, hogy a celeb száját alig hagyja el egy mondat, máris lehet tudni, mit mondott, akár a Földgolyó másik oldalán is. És, ha Perez Hilton, a hírhedt pletykablogger megjósol valamit, akkor az szinte kivétel nélkül be is következik. Minden bizonnyal így lesz ez a Szex és New York sorozat filmadaptációjával is, amely a jelek szerint folytatódik. Ma ugyanis Perez megjelentette a blogján, hogy Sarah Jessica Parker – Carrie – úgy nyilatkozott, hogy szeretné, ha a filmszínházakba a harmadik résszel is vászonra kerülhetnének.
Borsamunkatárs szerint, ennél lejjebb nem süllyedhetnek, úgyhogy kíváncsian várja, hogy ebből a posványból, hogy rántják ki az egyébként bámulatos karaktereket megformáló négy nőt! Azt szeretnénk kérdezni SJP-tól, hogy nem érzi, hogy lassan a ciki kategóriába sorolódik, ha tovább nyomja ezt a "Legyen harmadik Szex és New York is!" – dumát?


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés