free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sajátélmény: szex hármasban

Borsa         Címkék: gruppen, púder, sajátélmény, szex 21 hozzászólás

A szexről lesz szó, méghozzá egy olvasónknak köszönhetően, aki nekünk mesélte el saját élményét. Szex hármasban - olvasói sajátélmény.

"Mindig is nagyétkű voltam, szexuálisan. Ahogy egy barátom mondta: Folyót látok, de óceánt akarok. Mindet nekem kell, hogy adj, mégsem elég semmi. Tini korom óta érdeklődtem a szexualitás iránt és ahogy az várható volt, amint alkalmam adódott, belementem a szexbe - az általam arra alkalmasnak tartott emberrel. Persze egy tizenöt éves lány, honnan is tudhatná, hogy ki a megfelelő, főleg elsőre. Hiába olvastam az Ifjúsági Magazin, a Bravo, a 100 x szép magazinok, ebbe a témába illeszkedő olvasói kérdéseit, a szexológusok válaszait, valahogy a saját valóságomhoz semmi köze nem volt, az ott leírtaknak. Ahogy teltek az évek, egyre többet gyakoroltam a szexet, de párkapcsolatokban nem voltam szerencsés. Talán tudatos védekezésként, talán valóban ilyen a habitusom, de a szexualitás és az érzelmek, egyszerre a legritkább esetben jelentek csak meg. Tizenöt év telt el az első szexuális élményem óta, ezen évek alatt számtalan viszonyom volt, és nem kizárólag ellenkező neműekkel.


 
Mivel a szex mindig is életem egyik legfontosabb része volt, az utcán járva-kelve, bulikban gyakori volt, hogy megkívántam egy szembejövőt, lehetett az nő vagy férfi. Talán ebből adódott az is, hogy amikor tartós párkapcsolatban voltam, a párommal közösen lefektetett szabályok szerint éltem – tehát nem dugtam mással -, viszont kívántam a testi érintkezést másokkal is, a játékot, a gyönyört, az élvezetek csúcsra járatását. Egy este, a szokásos együttlétünket követően (Szokásos: megszokott, kevés izgalmat, meglepetést nyújtó szex.), megkérdeztem a pasimat, hogy gondolt-e már arra, mióta velem van, hogy mást is érintsen, esetleg létezik-e olyan fantázia fejében, amikor én is jelen vagyok a szexben, de rajtunk kívül más is. Mivel klasszikus, már-már konzervatívnak nevezhető viszony volt közöttünk, elsőre nagyon meglepte a kérdésem, de nagy nehezen kibökte, hogy persze a fantáziájában léteznek ezek a képek, de nem tudná elviselni annak a látványát, hogy mással vagyok hasonlóan odaadó, mint vele. Tiszteletben tartottam az érzelmeit, de nem hagyott nyugodni a dolog, ezért elmondtam neki, hogy nekem mit jelenthetne az, ha egy harmadikat – az igénye szerint, nőt vagy férfit – bevennénk alkalmanként, szexuális játékainkba.

A legjobb az lett volna, ha akkor továbbállok, és egy olyan partnerrel élem ki ezen vágyaimat, aki érzelmileg nincs elkötelezve irányomba. Mivel szerelmes voltam és olyan összeolvadásra vágytam a partneremmel, amelyben ő is, én is, és akár egy-egy szex során egy harmadik fél is feloldódhat. Elmondtam hát a pasimnak, hogy nem akarok nélküle gyönyört hajszolni, szeretném, ha együtt élveznénk mindent, amit csak nyújthat számunkra a közös lét. Sokan érzik úgy - ahogy a pasim és én is éreztük -, hogy, ha egymás tudtával, közös élményként simogatunk egy idegene testet, akkor kvázi engedélyezzük ezt, tehát morális válságot nem okozhat a kapcsolatunkban. 

Írj te is!

Írd meg te is saját történetedet, amiről úgy gondolod, ha megosztod a többi olvasóval, talán tanulhatnak belőle anélkül, hogy ők maguk is átélték volna ugyanazt. Ide várjuk a leveleket, amelyeket szerkesztés után, természetesen név nélkül teszünk közzé: szerkesztoseg@borsa.hu


Társam egyik fő gondolata az volt - amellett, hogy ne vonjunk be egy harmadikat -, hogy ő nem tudta elképzelni, hogy ő, én és egy harmadik fél körbe-körbe megkívánjuk egymást. Ekkor merült fel az a gondolat, hogy használjuk a szexuális társkeresők szolgáltatásait, ahol a bőséges kínálat biztosan utunkba hoz egy olyan embert, akivel mindketten szívesen játszunk. Természetesen nem volt egyszerű dolgunk, hiszen tartottunk attól, hogy a képcseréket, és az online beszélgetéseket követően, mégsem alakul ki a hármas között semmiféle szexuális bizsergés, közben pedig túl sok időnk lett arra a szerelmemmel, hogy lelkizzünk. Felmerült a gondolat bennem is, hogy bántó lesz esetleg a harmadik fél bevonása, főleg akkor, ha konkrét akcióra, behatolásra kerülne sor a partnerem részéről, mondjuk egy másik nő részvételével. Túl sok időnk maradt a gondolkodásra, az agyalásra.A barátom számára határozottnak tűnő vágyam, miszerint vonjunk be még egy embert a hálószobai titkainkba, bennem kezdet csitulni, hiszen a bizonytalanság nem megengedett egy ilyen, koránt sem egyszerűen kivitelezhető vágy megvalósításában. Legnagyobb meglepetésemre, néhány csendes hónapot követően egy születésnapi bulin vettünk részt, párban a kedvesemmel, amikor kiszemelt egy szőke, gazellatermetű lányt a félhomályban, majd csendesen megkérdezte tőlem, hogy hozzá mit szólnék. Amikor megláttam a nyúlánk, szexi alkatát a lánynak – én mindig is kicsit kerekebb, dúsabb voltam -, elbizonytalanodtam: talán nem tetszem eléggé a partneremnek? Lehet, hogy titokban arra vágyik, hogy egy modell testű amazon vegye kezelésbe? Előjött a jól álcázott önbizalomhiányom, amit igyekeztem elnyomni, és nem kifejezni a partnerem felé, sőt erőszakkal rávettem magam, hogy bólintsak a választottjára. A látszólagos beleegyezésemet követően felgyorsultak az események, a pasim akcióba lendült, szorgalmasan kereste a lehetőséget arra, hogy beszélgetni tudjon a kiszemeltjével, majd egy hajnali órához közeledve bemutatott a lánynak, aki rám kacsintott. Egyértelmű volt mindhármunk számára, hogy eljött a pillanat, le kell lépni a buliból.

Mivel a kellő mennyiségű alkohol bátorrá tett minket, meggondolatlanul a párommal, közös otthonunkba mentünk, és ott hirtelen kicsúszott a kezemből az irányítás, pedig az elmúlt hónapok kizárólag az én határozottnak tűnő elgondolásom szerint alakultak. Ahogy pörögtek egymás után az események, egyre kijózanítóbb volt a látvány, a szőke, hosszú combú nő és az általam szeretett férfi úgy gabalyodtak össze a mi nászágyunkban, ahogy az számomra elviselhetetlenné vált. A szex szinte gyermekien botladozó, inkább kínosan vicces volt, mintsem gyönyört okozó, felejthetetlen, egy éltre összekötő élmény.

A másnapi ébredés - ami már kettesben történt - volt az utolsó közös reggelünk a barátommal. Az idegen női hajszálak az ágyunkban, a előző éjszaka eseményeinek az illata émelyítően hatott rám és csalódott voltam. Önmagamban leginkább, Nem tudtam megválaszolni azt a kérdést, hogy miért ragaszkodtam a fantáziám felvetéséhez, miért nem tudtam figyelembe venni a társamban eredetileg felmerülő ellenérzéseket, és azt sem tudtam elviselni, hogy egy másik nő érintését olyan módon kiélvezte. Minden önbizalmam elillant abban a pillanatban, amikor kimerülten, kielégülten dőlt hátra az aktust követően. A tanulság az, hogy, ha egy párkapcsolatban valamelyik félben felmerül a hármas szex utáni vágy, akkor nagyon-nagyon kicsi az esély arra, hogy továbbra is harmonikus legyen, megmaradjon a szerelem, miután megvalósítottuk ezt a (rém)álmot. Tehát a következmények kiszámíthatatlanok, könnyen előfordulhat, hogy Szerelemben a három fő már tömeg."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés