free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Amit a férfiak utálnak az ágyban

HT2         Címkék: férfi, hímtag, lista, szex, zokni 90 hozzászólás

Hímtag kettő - sorstársai közreműködésével - listába szedte, mit utál a férfi az ágyban. Szigorúan csak tizennyolc éven felülieknek!

Kukis-puncis hímtag cikk, jeee! Annyit lelkiztünk már, hogy itt az ideje ennek is. Mármint annak, hogy lelkizzünk a dugáson - mert mi is tudunk ám. Persze csak a magunk szintjén, úgyhogy azt azért nem hiszem, hogy ezek után bárki is sajnálni fogja a férfiúi nemet, de emancipációs törekvéseim ettől még nem lohadnak: tudja meg a világ, hogy nemcsak a férfi ronthatja el a szexet. Az empirikus jelleg erősítése érdekében nem egyedül nyilatkozom - a rendes pénteki összejövetelen körbekérdeztem, majd a 101 kiskutya című örökbecsű klasszikus mintájára ("ez is milyen emberi!") ugatóláncot szerveztünk, így egész sokan belemorogták a panaszukat az éterbe. Íme a lista.

Mindig visszanyúl

Egy illedelmes, jól nevelt úriember sokat tűr az ágyban - ahogyan azt az egyik barátom egyszer összefoglalta: "tudod, nekem az a filozófiám, hogy adni, adni, adni, adni, aztán adni, majd még adni egy kicsit, és csak utána kapni, de akkor sem elvenni". (Más kérdés, hogy úgy folytatta: "de ezt a csajt bazmeg a fülénél rángattam, olyan hülye volt". Mindegy.)Ennek a magatartásnak azonban megvannak a hátulütői, elsősorban akkor, ha egy illedelmes mozdulattal nem lehet a nőt lebeszélni arról, amit a fejébe vett. Magyarul: ha a fickó egyértelműen próbál eltolni mondjuk a mellbimbójáról, akkor nem jó ötlet minduntalan visszacuppanni oda, ahogy azt sokan teszik.

Félgőz

Ha valamihez nincs kedve egy nőnek (az baj, de most legyünk komolyak), akkor jobb, ha inkább teljesen kihagyja a repertoárból, mert a félig elszántan, egye fene alapon bevállalt dolgok nem fele olyan jók, hanem kétszer annyira rosszak. Félig bekapni, félig lenyelni, ímmel-ámmal nyalogatni (igen, mindig arra gondolunk azon belül is) nem jó ötlet, mert vagy elalszik közben a férfi, vagy elkezd azon gondolkozni, hogy vele van valami baj, vagy egyszerűen azt mondja, hogy köszi, majd kiértesítelek. Az persze nem garantált, hogy ha inkább kihagyod, nem ugyanez lesz a vége, de azért nagyobb az esélye.

Tanárnéni-stílus

Mindenki hibázhat, csak mi ritkán. Ha mégis megtörténik, lehet szólni, hogy nem jó, fáj, akármi, mert az mindenkinek az épülésére szolgál. Az viszont nemcsak kiborító, hanem hervasztó is, amikor ez olyan hangnemben történik, ahogyan az óvónéni rakja helyre a délutáni csendes pihenő alatt maszturbáló gyerekeket. Akkor meg még felháborító is, amikor a kioktató szemrehányás egy olyan nő szájából hangzik el, aki a műbeles virslihez is nagyobb érzéssel nyúl, mint egy férfi farkához. Merthogy amúgy van ilyen is.

Zokni

Ez inkább férfihiba, de éppen ezért nyomja hatványozott hatékonysággal mínuszba a libidót, ha egy nő követi el. Egészséges férfiemberre körülbelül olyan hatással van, ha fűrészelés közben meglátja, hogy fennmaradt a fuszekli, mintha a saját nagyanyja nyitna be a szobába, mert a női lábfej fontos, nagyon fontos. Ilyen alapon persze figyeljen oda a férfi, hogy mi van a zoknival, de hát van az úgy, hogy a cselekmény hevében még a legnagyobbaknak is elkerüli valami a figyelmét. Akár még valami jelentősebb is.

Sikoly


Oké, hogy a férfiak rengeteg pornót néznek, és a pornóban a nők vonyítanak, de az azért már nem kedvünkre való, ha disznóvágást játszanak velünk a hálószobában. Én például a mai napig megborzongok, ha eszembe jut kamaszkorom egyik vasárnap délelőttje, amikor anyám a nappaliban egy barátnőjével csevegett, én meg a szomszédos szobámban a szirénázásra erősen hajlamos csajommal voltam.A végén egyszerűen rátettem a kezemet a szájára, annyira kínos volt már az óbégatása - és sietnék leszögezni: nem kell ennyire kiélezett helyzet hozzá, hogy zavaró legyen a sápítozás, mert egy bizonyos hangerő fölött még egy süketszobában is zavarba ejtő a dolog, és egyébként hihetetlen is. Persze a ló másik oldalára sem kell átesni, mert a "csendes éj" is kiábrándító műsorszám.

No, Joe

Tagadhatatlan, hogy az első G. I. Joe minden korombeli fiúgyerek életében meghatározó élmény volt, és utána évekig lekötött minket, hogy ezeket a játékfigurákat minden irányba szabadon lehetett hajtogatni. Mindazonáltal akinek viszonylag szerencsés a pszichoszexuális fejlődése, az előbb vagy utóbb kinőtt ebből. Ergo hiába nem rossz egy ideig az, ha úgy lehet pakolni a nőt, ahogy épp jól esik: a pártner passzivitással vegyes határtalan hajlandósága rövid úton frusztráló tényezővé válik a férfi számára. Nem követeli azt persze senki, hogy viselkedjenek az ágy Patton tábornokaiként a nők, vagy nyomjanak le egy balhorgot, ha nem való valami a kedvükre, de némi életjel nem árt menet közben.

Nagyjelenet

Fordítsuk egy pillanatig teljesen komolyra a szót. Nem azt akarom itt elhitetni, hogy észrevesszük a színlelet orgazmust, mert sajnos nem vesszük észre. De amikor már a második, harmadik ismerős párról hallja vissza az ember a pletykavonalon, hogy a csaj mindig csak eljátssza, akkor minden bizalom és önbizalom ellenére is elgondolkodik, hogy őt vajon hányszor ejtették át. Tekintve pedig, hogy ennek a hosszú távú következményeivel mindenki tisztában van, elég gáz, hogy a mímelt élvezet árnyéka ott lebeg az ágy fölött. Elsőre persze még gázabb szembesülni vele, hogy tényleg nem megy a dolog, de ennek ellenére valószínűleg mindenkinek jobb lenne, ha leszoknának a kegyes hazugságról a nők.

Púp

A közcím nem egy finghangot imitál. Ebben a pontban egészen biztosan nem egységes a férfitábor véleménye, mert mint megtudtam, a kutyapóznak a domborítós változatát a széplelkek "cicapóznak" nevezik, és szeretni is tudják. Vagyunk viszont néhányan olyanok is, akik ismerik Munkácsy Mihály művészetét, és nem szeretnék a Rőzsehordót dugni. "True story."

Utójáték

Igen, megtanultuk a színes magazinokból, hogy a nőnél nem úgy cseng le a dugás, mint a férfinél, akinél ugye kábé leszakad a harang, aztán kész. Ennek megfelelően igyekszünk is mindent megtenni azután, hogy leszakadt a harang, pedig amúgy rohadt nehéz ám. De ha a kisujját nyújtja az ember, ne kelljen már az egész karja, légyszi.Szóval az ilyen - női szemmel bizonyára roppant romantikus - kéréseket, hogy például "beszélgessünk", felejtsük el. Amúgy sem gondolhatja komolyan egy nő sem, hogy majd pont ilyenkor fog egy jót tereferélni, de ha igen, akkor is muszáj megérteni, hogy a férfiak ebből a szempontból kapcsolóval működnek, és az ilyenkor OFF állásba kattan.

Visszautasítás

Nyilván a végére maradt a legfontosabb. Kommentárt különösebben nem igényel: bármit, csak ezt ne. Más szóval inkább ne fájjon a feje egy nőnek sem az eddig felsoroltak miatt - csak akkor tényleg ne fájjon a feje. Az már több mint fél siker.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés