free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egyre több szexi fehérneműt vesznek az idősebb nők

Borsa         Címkék: divat, fehérnemű, felmérés, szexésnewyork, szexi 0 hozzászólás

Egy brit áruházlánc felmérése szerint egyre több szexi fehérneműt vesznek az idősebb nők. Könnyebben elfogadják magukat, és hatott rájuk a Szex és New York.

Tévedés lenne azt gondolni, hogy a negyedik iksz után a csábos szetteket törvényszerűen felváltják a tundrabugyik és pamut fehérneműk. A Debenhams nemzetközi felmérést készített az elmúlt fél év forgalmáról, és az eredmények szerint a negyven feletti nők felpörgethetik a fehérnemű-piacot.

A trend hátterében egyrészt az áll, hogy ez a korosztály ma már jobban elfogadja a testét, hála a szépségideálok átalakulásának és a természetes nők előtérbe kerülésének. Újra felfedezik a testüket, bevállalják az idő múlását, de az sem ritka, hogy egy válás ösztönzi őket a stílusváltásra.

Az, hogy ötvenes nők rákattantak a szexi fehérneműkre, a Szex és New York filmeknek is köszönhető, ahol a fiatalnak éppen nem mondható, de annak sminkelt főszereplők büszkén viselik a csábos modelleket a hálószobában. "A pozitív modellek hatására a nőknek elég önbizalmuk van ahhoz, hogy megmutassák a formáikat" - mondta Annette Warburton, a Debenhams fehérnemű-beszerzője.

http://images2.drct2u.com

A legnépszerűbb termékeket, a push up melltartókat, a fűzőket, a tangákat és a  harisnyakötőket eddig főleg a húszas éveikben járó nők vásárolták, most a negyvenen felüliek is rengeteget visznek haza belőlük. "A dizájnereknek lépést kell tartaniuk a növekvő igényekkel, mert arra számítunk, hogy ez a piac a jövőben tovább fog bővülni" - mondta a Debenhams munkatársa.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés