free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ne erőltessük mindenáron a szexi fehérneműt

Borsa         Címkék: divat, fehérnemű, kirakat, szex 6 hozzászólás

A szexi fehérnemű néha többet árt, mint használ, és mi is szívesen lecsippentünk egy kicsit a nimbuszából. Nem csak a csipke teszi a nőt.

A push-upokat, gondolatnyi tangákat és harisnyakötőket szeretnénk leemelni a piedesztálról, mert ugyan a reklámhölgyeken mindig mesésen áll mindegyik, és a férfitekintet is éhesen pásztázza az alig takart pucérságot, a vérvaló néha azért csak arra kényszerít, hogy újragondoljuk az úgynevezett szexis fehérneműk bombabiztos sikerét. Merthogy alkalom szüli a dívát – és a jó ízlés.

Mindig a legjobbat

New Yorkból nemrég hazatért stylisttanonc ismerősünk szerint ezer vérző sebe van a honi fehérnemű-viselés hagyományainak, és ezek közül még a giccs kultusza a legkisebb. Nagyobb gond, hogy se alkalomtól, se ruhafazontól nem tesszük sok esetben függővé, miféle alsóneműt húzunk elő a szekrényből. „Szeretjük a push-upot meg a csipkét, a különleges pántokat és masnikat, de elgondolkodtató, amikor a csajok a stepaerobik-edzésre sem bírnak kényelmesebb és sportosabb darabokba bújni, mert valamiért szent meggyőződésük, hogy a nőies darab, az csak csipkés, kivágott, magamutogató és feltűnő lehet. És mi itthon nagyon nők akarunk lenni. Ezért az edzés java része abból áll, hogy a melltartókból szorgosan kiugráló kebleket próbálják a helyükre parancsolni, és a tangákat ráncigálják ki a fenekek mélyéről. Az átkozott bóvli szatént meg fényességet nálunk valamiért „ciki” pamutra, szerényebb kreációkra cserélni. Ha pedig egy fazon bevált, akkor kisestélyi alá rendíthetetlenül ugyanaz kéredzkedik fel, mint futáshoz vagy a munkahelyre az ing alá. Kár.”

http://images2.drct2u.com

Rendben, magunk közt összekacsinthatunk, hát istenem, hol máshol mutogassuk a bitang csinos csipke alá rejtett formás popsit és felpúpozott kebleket, mint edzésen, egymás előtt. Az az igazi trófea, és mi is pártoljuk az efféle prózai örömöket. De a hálószobai malőrök már nagyobb szégyent generálnak, és a bosszúság is hatványozott. „Pár éve randevúra vettem egy méregdrága mídert, harisnyakötővel, mindennel együtt. A sokadik ölelésnél a férfi viccesen megérdeklődte, ugyan kartonba vagyok-e csomagolva, és még röhögtünk is egy jót közösen a Bridget Jones idevágó jelenetén. Hazaérve aztán a vetkőztetésnél elszabadult a pokol. Az, hogy ő percek alatt feladta a csatokkal-kötőkkel való bíbelődést, egy dolog, de nekem is tíz percig tartott kicsomagolni magam a cicomából, és mondanom sem kell, lerítt rólam, hogy életemben először csinálom, teljesen amatőr módon. A közben eltelt idő meg a mérgelődés az elánnak se tett jót – én próbáltam ugyan poént faragni ebből a nagyot akarásból meg szexistennősködésből, de végül kiábrándító lebőgés lett a vége. Remélem, nem ezért nem maradtunk együtt” – meséli jót nevetve ismerősünk.

Annak sem jó, akinek tetszeni akarunk

„Én azóta figyelek erre már-már kínosan, amióta egyszer a körzeti orvoshoz elmentem vörös csipkebugyiban meg a hozzá tartozó, semmit sem takaró melltartóban. Esküszöm, végig sem gondoltam, csak valami szépbe akartam bújni, minden hátsó szándék nélkül. Szerencsétlen annyira zavarba jött, amikor levetkőztem, hogy nem bírt a szemembe nézni, és annyira remegett a keze, hogy elnézést kért. Iszonyúan elszégyelltem magam, de ami a rosszabb, hogy ő is” – meséli egy, ma már kétgyermekes családanya, de a férjének is akadt hozzáfűznivalója a témához. Elmondása szerint képtelenség lépést tartani a kapcsok, csatok modern kialakításával és dinamikus fejlődésével, arról nem is beszélve, hogy tudván tudja, egy-egy ilyen kacér kis együttes kisebbfajta vagyonba fáj, és úgy kell bánni ezekkel a holmikkal, mint a hímes tojással. Ő szíve szerint szereti tépni, nyúzni, nem kímélni a női alsóneműt, „de ezekkel a modern vackokkal csak a baj van, és úgyse látja őket az ember, vagy a sötét, vagy a kábulat miatt. Legyen szép, de egyszerű, és legyen logikus a működése – nekem is. Én ezektől a különleges formájú és textúrájú csodáktól inkább félek.”

A legrosszabbkor kieső szilikonbetéttől a szemeket kiverő melltartópántokig hosszú a keserű tapasztalatok sora, de a tanulság egészen kézenfekvő. A giccs és a bombázókat megszégyenítő kialakítás soha ne írja felül a praktikumot, mert a kényelmetlenséget még elviseli ugyan az ember, de a szégyen már mélyebbre hatol. A legegyszerűbb pamutalsó olykor sokkal szebb „rajzolatát” adja a nőies idomoknak, mint az aranyfényben ázó csipkerátét, de ha szeretjük a szépet és az extrákat, akkor is találjuk meg az alkalmat, amely „működőképessé” teszi a nőiesnek címkézett fehérneműt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés