free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 helyzet, amikor nem a szex a legjobb megoldás

Brabham         Címkék: lista, párkapcsolat, púder, szex 4 hozzászólás

Ritkán, de van azért olyan helyzet, amikor nem a legjobb ötlet ágyba bújni. Még akkor is, ha elsőre úgy tűnik, épp ellenkezőleg: az a létező legokosabb megoldás.

A szex szinte mindig időszerű, nem is szabad kihagyni egyetlen kínálkozó lehetőséget sem (már ha az ugye a felek kölcsönös beleegyezésével kínálkozik). Néhány kivétel azonban így is akad, és mi most éppen ezeket gyűjtöttük össze – vagyis olyan helyzeteket, amikor egyesek állítólag szeretik összegyűrni a lepedőt, pedig nem ez tűnik a legjobb megoldásnak.

Szakítás

Ismerünk olyanokat, akik szó szerint esküsznek a búcsúszexre, de épkézláb magyarázatot még sosem sikerült belőlük kicsikarni arra nézvést, hogy mi abban a jó. Leginkább valószínűleg az, hogy tapasztalataink szerint ezen emberek táborába azok tartoznak, akik amúgy sem gondolják komolyan a szakítást, sőt néha egyenesen csak ürügy nekik a dugásra, méghozzá duplán is, mert a búcsú- után jön ugye a békülőszex. Utóbbival persze nincs is semmi gond, de amikor elvileg mindennek vége, a szexszel kivételt tenni kicsit olyan, mint amikor a felfedező a viccben a halált választja az ungibungi helyett, a bennszülöttek meg vigyorogva közlik vele, hogy „oké, de előtte még egy kis ungibungi”. Időpazarlás helyett nyugodtan lehet akár új partnert is keresni ilyenkor, ha már annyira szexre vágyik az ember.

Munkahelyi helyezkedés

Ha van út felfelé a létrán, nyilván érdemes menni, de hogy milyen áron, az már másik kérdés. Kellemeset a hasznossal összekötni bölcs dolog, de az azért a legkevésbé sem borítékolható, hogy a pozíciószex tényleg olyan kellemes lesz, sőt a hasznossága is kétséges, mert előbb-utóbb úgyis híre megy a történteknek, onnantól kezdve meg jön a mutogatás és a sustorgás a kedves kollégák részéről, és ez még csak a kisebbik baj. A nagyobbik az, hogy (majdnem) minden felettes is tudni fogja, kivel van dolga. Az alagút vége meg úgyis olyan messze van, hogy odáig túl sok nyögdécselés vezet.

Betegség

Nincs beszélgetés férfiak között, amiben ne hangozna el, ha valamelyik fél beteg, hogy „Náthás vagy, apukám? Dugni kell egy jót, az azonnal helyrerak!” Na most, az tény, hogy néha a legrendhagyóbb dolgok jönnek be az embernek a betegség ellen, például egy átmulatott éjszaka sok pálinkával és ízlés szerint rengeteg dohányzással, szóval nyilván tud mindenki mondani olyan esetet is, amikor pont a szex segített, de receptszerű alkalmazását azért nem ajánlanánk. Ha mindkét félnek jól esik, hadd szóljon, de valljuk be: elég ritka eset, hogy a negyven fokos lázzal, félig kómában, legyengülten fetrengő beteg és a nem feltétlenül összeizzadt lepedőkre és szájszagra vágyó partner is ugyanarra gondol, és ez pont a szex.

Egyetemi vizsga

A kettesért dugni hasonló, mint egy jobb munkahelyi pozícióért ágyba menni, de azért mégiscsak van a kettő között némi különbség, hiszen ez egy sokkal szorongatottabb helyzet. Részünkről a megítélése azonban ugyanolyan, sőt egy kicsit talán még rosszabb is, mert olyan munkahely van, ahol lehetetlen előre lépni, de megtanulhatatlan tananyagról még nem hallottunk. A kérdéssel kapcsolatos véleményünket a legjobban az a tanár tolmácsolta (ha létezett, ha nem), aki a városi legenda szerint a tételhúzás helyett a bugyiját letoló hallgatót hazavitte, majd egy kellemes együttlét után átnyújtotta neki az indexét, benne egy elégtelennel és egy ötezressel. A hiteles tájékoztatás érdekében hozzátesszük: a sztori régi, úgyhogy a tarifa egyáltalán nem volt rossz a maga idejében.

Természeti katasztrófa

Ez most lehet, hogy magyarázatra szorul. Nos, az 1965-ös nagy amerikai áramszünet után kilenc hónappal állítólag kimutathatóan több gyerek született a vártnál, mert az emberek a sötétben jobb híján ágyba bújtak – azóta pedig a híresztelések szerint lehetett ilyesmit tapasztalni kilenc hónappal jelentősebb katasztrófák, például nagy viharok és vulkánkitörések után is. Hát, lelke rajta mindenkinek, de mi azt nem értjük, hogy egy hurrikán közepén hogy juthat épp a szex az ember eszébe, és pláne az utódnemzés, amikor elvileg a saját életéért is aggódnia kellene – bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy vannak, akik már az áramszünetes szexhullámot is csak mítosznak tartják, szóval az is lehet, hogy humbug az egész.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés