free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dolog, ami még a jó szexet is tönkreteszi

Borsa         Címkék: együtt, hímtag, szex 6 hozzászólás

"Egyszer voltam nálatok, leszakadt az ágyatok..." Összedőlő bútorok, csörgő telefon, és más nyalánkságok, amik váratlanul hazavágják a tökéletesnek ígérkező együttlétet.

I was having sex… then my turban fell off. Way to ruin the moment – hangzik egy csoport neve a Facebookon. Hát tényleg, az elég kínos lehet. Mi mondjuk sosem fogjuk megtudni, hogy milyen, de azért egy ötös listát bőven össze tudunk állítani olyan dolgokból, amik tutira tönkreteszik az egyébként igen jónak ígérkező szexet is. Jókedvünk lévén ezúttal kifejezetten a – valamennyire – humoros dolgokra koncentrálunk, tehát a gumihibákat, a korai magömlést és a vérzést tudatosan hagytuk ki.

A telefon

A csörgése is jó eséllyel kibillent a ritmusból és padlóra küldi a vágyat, de ha még abba sem marad, netán abbamarad, majd újra kezdődik, és föl is kell venni, hát az maga a rémálom. A mobilok korában mondjuk annyi előnyünk már van, hogy látjuk, ki telefonál (legalábbis többnyire), így nem vesszük fel a telefont a nagyinak azért, mert azt hisszük, hogy a munkahelyünk hív, de így is épp elég baj tud adódni. Ki tudja, miért telefonál az illető, mi van, ha baj történt, stb. stb. – a végén sokan mégiscsak felemeljük a kagylót. Innentől meg ugye lőttek az egésznek, mert az még oké, hogy a fülünk meg a vállunk közé tudjuk fogni a készüléket, de telefonálás közben akciózni azért elég nehéz, pláne akkor, ha nemcsak magunkat akarjuk jól szórakoztatni, hanem a másikat is. Bár az igazán menők ma már állítólag élőben közvetítenek a Twitteren dugás közben, mi azért azt mondjuk: jobb kikapcsolni vagy lehalkítani a mobilt.

A random playlist

Apropó, hangerő. A telefontól kevésbé kell tartanunk a technika fejlődésének köszönhetően, a zene mint afrodiziákum azonban veszélyesebbé vált. A közvélemény szerint legalábbis mindenképpen, azt ugyanis rengetegen említik a szexet elrontó bakik között, hogy a pásztoróra kezdetén benyomták a népszerű „shuffle” gombot a zenelejátszón, aztán amint éppen belemelegedtek volna a dologba, hirtelen megszólalt egy dal, amitől vagy röhögőgörcsöt kaptak, vagy egyszerűen fagypont alá esett a libidójuk. Mi tagadás, mi sem szívesen hallanánk meg szex közben a Gummi Bear Songot vagy egy jó kis Cannibal Corpse-számot de hát egyrészt nem is kötelező ilyeneket a gyűjteményben tartani, másrészt meg a shuffle-funkciót sem kötelező használni.

A kényes szelek

Na, ezt most hogyan írjuk le szépen? Valószínűleg nem fog sikerülni, úgyhogy inkább rövidre fogjuk, mert kihagyni viszont nem akarjuk. A bélgázok mindig rosszul jönnek, úgy a feladójuknak mint a környezetnek, de az ágyban még annál is kínzóbbak tudnak lenni, mint a tömött buszon. Először ugye azt kezdik bántani, akiben termelődnek, utána meg akár elfojtódnak, akár szabad utat kapnak, tönkretesznek mindent, mert minimum az egyik fél rosszul fogja érezni magát. És ez még baromi nevetséges is mindenkinek, aki nem elszenvedője az egész sztorinak. Hiába, az élet kegyetlen.

Az elszólás

Aranyszabály no. 1: partnerünk nevét, akármilyen rövid időre is kerülünk össze, érdemes a kapcsolat legelején jól bevésni a fejünkbe, a végén pedig azonnal elfelejteni. Aranyszabály no. 2: ha egyszerre többekkel kavarunk, sose felejtsük el, kivel vagyunk (hacsak nem egyszerre mindenkivel). Máskülönben ugyanis jön a Jenő lebélázása és az Aranka lemancizása, és ne legyenek illúzióink: ha már elhangzik a rossz név, lehetetlen megmenteni a helyzetet. Amennyiben pedig mindez szex közben történik, akkor bizony erősen késlelteti a gyönyört is – mondjuk úgy 3-4 nappal. Minimum. Utólag elmesélve persze vicces, csak az a kérdés, hogy ennyiért megéri-e.

A szerkezeti hiba

Nincs ember, akinek ne lenne legalább egy, nyikorgó, vagy jobb esetben akár össze is dőlő ágyról szóló története – és akkor még nem is beszéltünk a székekről, konyhaasztalokról, zuhanykabinokról meg úgy általában mindenről, ami(be)n dugni lehet, és hangot tud kiadni vagy össze tud csuklani. Sőt még az sem kell feltétlenül a jó sztorihoz, hogy az éppen eggyé váló páros alatt történjen a gikszer, mert hallottunk mi már olyanról is, hogy a vakolat hullott a mennyezetről az ágyba (na persze nem kizárt, hogy épp egy emelettel följebb is elkezdődött a happy hour, de ez ugye akkor is külső behatás). Viccesnek mindez mondjuk vicces már akkor is, amikor történik (leszámítva persze, ha sérülés történik), de attól még, hogy a nevetés egészséges, a szexet röhögőgörcs miatt sem jó abbahagyni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés