free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Leszállították, mert nem viselt fehérneműt

Borsa         Címkék: kishír, púder, repülés 17 hozzászólás

Azt gyanították, hogy nem visel fehérneműt, ezért nem engedték felszállni a gépre. A légitársaságoknak egyre furcsább elvárásaik vannak.

A JetBlue légitársaság újabb botrányra számíthat, egy utasuk ugyanis bántalmazással és lelki megrázkódtatás okozásával vádolta meg őket. A 27 éves - korábban modellként, jelenleg  pénzügyi tanácsadóként dolgozó - Malinda Knowles-t a Floridába tartó járatról szállították le, mivel azt gyanították, hogy nem visel fehérneműt a ruhája alatt. Malinda rövidke farmersortban és túlméretezett pólóban próbált felszállni a gépre, amikor egy férfi utaskísérő megállította, és arra kérte, hogy bizonyítsa be neki, nem meztelen a ruha alatt. "Azt mondta, hogy nem akarja látni az alsóneműmet, csak szeretné tudni, hogy biztosan van-e rajtam" - nyilatkozta Knowles, akit nagyon megviselt az eset. A gépről leszállítva egy üres hangárba vitték, ahol a pólója felhúzásával mutatta meg a JetBlue alkalmazottainak, hogy megfelel a légitársaság öltözködési kritériumainak, ám a géphez visszatérve mégis azt közölték vele, hogy a pilóta nem hajlandó Malindával a fedélzeten repülni.



"Nem elég, hogy négy órával később indulhattam útnak, de teljesen megaláztak ott, a gép összes utasa előtt" - nyilatkozta a lány, aki egyébként éppen az egyik utas tanácsára fogadott ügyvédet.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés