free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Segítünk szilveszteri szerelés választani

Kádas Andi         Címkék: szilveszter, tél, ünnep 0 hozzászólás

Szilveszter jó alkalom a kiöltözésre, de a lelkesedés még nem elég az ízléses és kifinomult szilveszteri szerelés megtalálásához. Kicsit segítünk.

Nyakunkon az újév, a szilveszteri parti ideje, mi másról szólhatna hát ez a cikk, mint hogyan öltözzünk fel az év legnagyobb bulijára. Minden évben nagy fejtörést okoz, milyen ruhát válasszunk, hogy egyszerre legyen szexis, játékos, elegáns és különleges a megjelenésünk, ami nem egyszerű feladat, hiszen ehhez maximálisan tisztában kell lennünk azzal, mi is áll jól nekünk. Egy rosszul megválasztott szerelésben - hiába jó a társaság, hiába szól kedvenc zenénk - egész este feszengeni fogunk. Most következzen néhány tanács a tökéletes partiszettről, hogy a jó buli ne a ruhánkon múljon.

Ha koktélruhára vadászunk, a legelső kérdés, amelyre választ kell adnunk az az, hogy melyik testrészünket szeretnénk hangsúlyozni, koncentráljunk arra a testrészünkre, amit szeretünk, amire büszkék vagyunk. Akinek jó lába van, az felvehet miniruhát, de a karjai ebben az esetben ne maradjanak szabadon. Ha például a vállunkat, a dekoltázsunkat akarjuk hangsúlyozni, a ruha ne legyen túl rövid. Akinek tökéletes alakja van, az megengedhet magának egy testhezálló kivágott miniruhát, de akkor a kiegészítőkkel tegye visszafogottabbá a megjelenését, például egy elegáns cipővel és egyszerű ékszerekkel.

Persze azt is végig kell gondolnunk, milyen eseményre vagyunk hivatalosak: nem mindegy, hogy egy elegáns partira vagy egy lazább házibulira készülődünk, de ettől függetlenül, a szilveszter remek alkalom a kiöltözésre, arra hogy végre, legalább egyszer egy évben igazán kicsinosítsuk magunkat, szóval nyugodtan vegyük fel álmaink koktélruháját, szilveszterkor sosem lehetünk túlöltözöttek. Már tudjuk tehát, hogy mit szeretnénk magunkon hangsúlyozni, milyen buliba megyünk, elindulhatunk ruhát keresni (ki az üzletekbe, ki a gardróbjába...).A szezon divatszínei a piros, a kék, az arany, az ezüst és minden fémes hatású árnyalat, valamint a flitterek, szegecsek, gyöngyök minden mennyiségben. Azonban itt sem kell feltétlenül a divatot követnünk: ha találunk egy gyönyörű, hozzánk tökéletesen passzoló, teljesen más színű ruhát, vegyük meg nyugodtan, barátaink valószínűleg nem fogják megjegyezni, hogy miért nem követjük a legújabb trendeket.

Mi egy csodaszép krémszínű, gyöngyökkel és flitterekkel kivarrt, aszimmetrikus selyemruhát választottunk, ami szinte minden alakon jól mutat. Lengesége miatt előnyös azoknak is, akik has- vagy deréktájon erősebbek, nem túlságosan kihívó, de a szabadon hagyott váll és kar miatt kellően szexis. Ilyen típusú ruhában nyugodtan táncolhatunk, ehetünk-ihatunk és nem kell feszélyezve -és még ennél is fontosabb, korlátozva- éreznünk magunkat. Önmagában is megállja a helyét, igazából - ízlésünktől függően - nem igényel sok kiegészítőt.

Ha olyan ruhát választunk, ami egyszínű, vagy egyszerű vonalvezetésű, azt feldobhatjuk nyakláncunkkal, nagyobb méretű fülbevalóval, vagy több karkötő viselésével, ha pedig ruhánk esetleg mintás, aranyozott vagy -mint az általunk választott- eléggé díszes, akkor elég néhány egyszerű kiegészítő. Az összeállításunkban szerepel néhány példa ezekre az ékszerekre, melyek közül választhatunk egyet, esetleg kettőt, ennél többet azonban nem bír el a szett.

Előfordulhat, hogy az este utcai buliba torkollik, vagy a ház előtti hóesésben szeretnénk megünnepelni 2011 eljövetelét, ezért ne feledkezzünk el a kabátunkról se és ha már odafigyelünk a részletekre, akkor lehetőleg olyat vegyünk fel, ami legalább olyan hosszú, mint a ruhánk, hogy annak alja ne lógjon ki alóla.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés