free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes harisnyában

Borsa         Címkék: divat, harisnya, igen, színes, utcánláttuk 25 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ilyen göncben nyilván nem lehet rejtőzködni, fotósunk is kiszúrta a havas tájon átgázoló színözönt - nagyon üdítő látvány. És bátorságból sem vizsgázik rosszul: a telefontársaság összetéveszthetetlen ciklámenjét harisnya gyanánt magunkra ölteni maga a feltűnőség, dicséret pedig azért jár, mert sikerült ízlésesen hozzáöltözni. Szép keretet képeznek a feketék, és a táska-kabát-harisnya színharmóniája is jól érvényesül.A harisnya-csizma kettősére nincs egy rossz szavunk sem: erős párosítás, buja, mediterrán színekkel. Ez a lendület feljebb kalandozva azonban a semmivé foszlik, sőt zárójelbe kerül, mintha lefejezték volna. A fekete-fehér nagykabát fehér kesztyűvel mintha külön életet élne. A kontraszt sajnos erőtlen, arra viszont épp elég volt, hogy a ruházat egyetlen eleme se tudjon érvényesülni. Egy kis odafigyelés, ennyi hiányzott.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés