free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színesen, vagányan

Borsa         Címkék: divat, igen, ruha, színes, utcánláttuk 21 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ezt a rengeteg hideg színt nagyon ötletesen dobja fel a szivárványos kistáska, no meg a fazonok. A gigantikus, halványkék csizma nyilván sokak tetszését nem fogja elnyerni, de mi nem pusztán a bátorsága miatt szerettük, hanem mert kiválóan öltözött fel hozzá alanyunk. A zöld, prémes bőrdzseki sállal kifejezetten mutatós, és színében is nagyon jó választás. Az egész szerelés határozott és csajos - de elég ironikus is ahhoz, hogy nagyot üssön.Rózsaszín kis pufidzseki, még rózsaszínebb sállal. Ha bevállalunk ilyesmit, akkor nagyon válogassuk meg a köretet hozzá, mert alapvetően ebből a startból is ki lehet hozni valami látványosat, de nem így. Prémes-fűzős-rojtos csizma meg egy alulról bánatosan kiliffenő zöld kardigán. Az óvodába még elmegy, ha ilyesmiben indítjuk útnak a gyereket, de hatéves kor fölött szerintünk nem szabad ilyen göncben utcára lépni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés