free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk könnyű vászonruhában

Borsa         Címkék: kirakat, nyár, szín, vászonruha 25 hozzászólás

Színes, könnyed, vászonruhában öltözött csajokat kaptunk le, hogy megmutassuk, szerintünk melyik a nyerő. Az idény utolsó kánikularuhái következnek.

A nyár az az évszak, amikor még azok is mernek színeket magukra ölteni, akik egyébként szeretnek elbújni a szürke, a fekete árnyalataiban, így nem volt nehéz dolgunk, amikor színes, könnyed, nyári ruhákban flangáló csajokat akartunk szemrevételezni. Választottunk kettőt közülük, akik közül az egyik nagyon rendben van, másik meg hagy némi kivetni valót maga után.Ez a gyönyörű terrakotta szín, olyan energiát kölcsönöz ennek a rucinak, hogy nehéz lett volna elrontani. A többi szín is annyira attraktív, hogy bármilyen színű kiegészítőt felvehetett volna, nem nyúlt volna mellé. A narancsos barna, retro bőrtáska, harmonizál a ruha mintájában is felfedezhet kis, narancsos négyzetekkel. A ruha szűkebb mellrésze, valamint a mell alatti varrást követő laza szabás, nagy mozgásteret enged a testnek, még sincs olyan hatása, mint kismama bújt volna bele. A fekete napszemüveg, a az orrnyeregnél található kis narancssárga mintával igazán jó választás volt. A szemüveg formája szintén régebbi korok divatját idézi, akár a táska, stílusában is passzol a szetthez. Csak gratulálni tudunk, ehhez az egyszerű, mégis dinamikus öltözékhez, amelyet remek stílusérzékkel válogatott össze alanyunk.
Ez a könnyű, nyári ruha önmagában jól néz ki, viszont lássuk be, hogy alanyunk nem alkalmas arra, hogy ezt a ruhát úgy hordhassa, ahogy azt kitalálta a tervező. A csípőjénél teltebb utcai modellünknek kifejezetten előnytelen ez a mell alatt vágott, hordószabású ruci. A nagy, szürke, hidegvérű állat bőrét imitáló táska, pedig kifejezetten megborítja a szettet. A tatyó mérete, elnyomja szinte az egész ember testét, már-már olyan érzésünk van, hogy a lány mindjárt felborul. A tejeskávé színű babacipő pedig annyira jellegtelen, hogy észre sem leet venni. A két kiegészítő – táska, cipő - helyes kiválasztásával elérhetné alanyunk, hogy ebben a ruhában igazán bájosan fessen. Egy magasabb sarkú színes cipellő – piros, sárga, kék –, ami nyújtja az alakot és egy színben a lábbelihez illő táska tökéletessé tenné a szettet.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés