free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nem feketében

Borsa         Címkék: divat, kabát, kirakat, ősz 92 hozzászólás

Szeretjük, hogy egyre többen viselnek ősszel és télen színes ruhadarabokat. Persze, van hova fejlődni... Az utcán láttuk, ilyenek vagyunk.

Nincs mese, tudomásul kell venni, itt a hideg, beköszöntött az ősz, és kicsit érezzük már a tél szelét is. Ez idő tájékán az utcakép is feketébe borul, valamiért a rossz időhöz párosítjuk a zord, komor színeket. Szerencsére azonban ez változni látszik, egyre többen dobják fel sötét, egyszínű szettjeiket színes kiegészítőkkel, de arra is egyre több példát látunk, hogyan mellőzik a fekete színt és üdítő színekkel helyettesítik azt az őszi szettekben. Íme erre két példa. Ilyenek vagyunk, az utcán láttuk.

Első ránézésre eklektikusnak és összevisszának tűnhet a képen látható szett, de mi látjuk benne a tudatosságot és az összehangoltságot. A kabát és a csizma színe, bár nem egyezik, szép és finom keretet ad a tavaszias hangulatú összeállításnak, ugyanakkor egyértelműen kiderül, itt bizony egy remek, vidám, tudatos őszi szettről kell beszélgessünk. A nadrág színét is finoman és határozottan erősíti a képen látható két barna szín. Nekünk bejött, mert friss, mert más, mert egyedi és egyáltalán nem erőltetett szerelést láthatunk a képen.
Szeretjük, hogy a képen látható szerelés viselője érezte, túl komor lenne az összeállítás, ha barna vagy fekete szoknyát húzott volna magára. Ugyanakkor ez sajnos nem mentette meg attól, hogy a nem oldalra kerüljön, több sebből vérzik ugyanis ez a szerelés. Az odáig még elmegy, bár nagy jóindulattal, hogy egy barna-piros összeállításhoz egy erőteljes fekete csizmát húzott utcamodellünk, de sem a sál, sem pedig a bordós színű táska megjelenését nem értjük. Egy barnás árnyalatú sállal és egy barna bokacsizmával nyerő szett válhatna belőle.
Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés