free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk nem feketében

Borsa         Címkék: divat, kabát, kirakat, ősz 92 hozzászólás

Szeretjük, hogy egyre többen viselnek ősszel és télen színes ruhadarabokat. Persze, van hova fejlődni... Az utcán láttuk, ilyenek vagyunk.

Nincs mese, tudomásul kell venni, itt a hideg, beköszöntött az ősz, és kicsit érezzük már a tél szelét is. Ez idő tájékán az utcakép is feketébe borul, valamiért a rossz időhöz párosítjuk a zord, komor színeket. Szerencsére azonban ez változni látszik, egyre többen dobják fel sötét, egyszínű szettjeiket színes kiegészítőkkel, de arra is egyre több példát látunk, hogyan mellőzik a fekete színt és üdítő színekkel helyettesítik azt az őszi szettekben. Íme erre két példa. Ilyenek vagyunk, az utcán láttuk.

Első ránézésre eklektikusnak és összevisszának tűnhet a képen látható szett, de mi látjuk benne a tudatosságot és az összehangoltságot. A kabát és a csizma színe, bár nem egyezik, szép és finom keretet ad a tavaszias hangulatú összeállításnak, ugyanakkor egyértelműen kiderül, itt bizony egy remek, vidám, tudatos őszi szettről kell beszélgessünk. A nadrág színét is finoman és határozottan erősíti a képen látható két barna szín. Nekünk bejött, mert friss, mert más, mert egyedi és egyáltalán nem erőltetett szerelést láthatunk a képen.
Szeretjük, hogy a képen látható szerelés viselője érezte, túl komor lenne az összeállítás, ha barna vagy fekete szoknyát húzott volna magára. Ugyanakkor ez sajnos nem mentette meg attól, hogy a nem oldalra kerüljön, több sebből vérzik ugyanis ez a szerelés. Az odáig még elmegy, bár nagy jóindulattal, hogy egy barna-piros összeállításhoz egy erőteljes fekete csizmát húzott utcamodellünk, de sem a sál, sem pedig a bordós színű táska megjelenését nem értjük. Egy barnás árnyalatú sállal és egy barna bokacsizmával nyerő szett válhatna belőle.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés