free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Kezdj színesedni!

Borsa         Címkék: divat, ing, kirakat, nadrág, stílusleső 4 hozzászólás

Lassan, de biztosan végéhez közeledik a tél. Akik érzik már, hogy itt volna az ideje kicsit színesebben öltözni, figyeljenek! A nadrággal kezdjük.

Leírni is jó: közeleg a tavasz! Ha a téli hónapokat sötét árnyalatokba öltözve csináltuk végig, itt az alkalom, hogy elkezdjünk fokozatosan színesedni. Például úgy, ahogy egyik kedvenc divatbloggerünk, Andy Torres tette…  

Ing: Zara
Nadrág: EspritElső körben csempésszünk be egyetlen feltűnőbb színű ruhadarabot, ami pedig nem feltétlenül kell, hogy a felsőrészünk legyen, sőt! Stílusos megoldás egy egyszerű, fehér boyfriend ing és egy színes nadrág párosítása. A magunk részéről szimpatikusnak találtuk az eredeti összeállításban szereplő lila jeggingst, ugyanakkor ez a szett - ha minden más elemét megtartjuk - bármilyen élénk színű nadrággal működőképes, tehát aki a lila helyett például  a pirosat vagy a zöldet, netán a sárgát favorizálja, válassza azt!

A sötét, alap szövetkabát is egészen más megvilágítást kap a színes nadrág fölött - ráadásul ebből a szempontból is előnyös, hogy nem a felsőnk színes, hiszen ha összegomboljuk a kabátot, a nadrág akkor is kilátszik.

Kabát, karóra: Stradivarius
Táska: Zara
Nyaklánc: Promod
Bokacsizma: BuffaloA bokacsizma a kabát színéhez passzol, így keretezve az öltözéket. A táska színe viszont - ízléstől, illetve "készlettől" függően - alkalmazkodhat a kabáthoz és a cipőhöz, de akár a nadrághoz is. Az egyszerű inget klasszul feldobja egy hosszú nyaklánc és/vagy a csuklón kivillanó, csinos karóra.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés