free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: színes, túlméretezett nyári táskák

Kádas Andi         Címkék: cucckereső, divat, kirakat, nyár, táska 6 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal nagy méretű, színes táskákat kerestünk.

Mi is tudjuk, hogy nem minden nő szekrényében lapul minden egyes ruhájához egy hozzáillő táska is, kombinálhatóság és használhatóság szempontjából pedig egy fekete vagy barna táska a legjobb beruházás. Az "egyentáska" mellé azonban most beszerezhetünk egy különlegesebb, színes darabot is, mert ha belegondolunk, ruhatárunk legtöbbször fekete, fehér vagy szürke darabokból áll elsősorban, amikhez nyugodtan felvehetünk színes kiegészítőket, ezek a táskák biztos nem fognak a szekrény mélyén lapulni, arra várva, hogy végre viseljük őket. Ráadásul nagy méretük miatt akár bevásárlásra is alkalmasak, vagy egyszerűen olyan alkalmakra, amikor a kis válltáska már nem elég.
Virágmintás

Kötél-fülű: H&M 3990 forint
Szürke alapon virágos: F&F 2500 forint
Barna bőr fülű: Debenhams 7800 forint
Sötétbarna tetejű: Desigual 24 990 forint


Elég tágan értelmezik a fast fashion divatházak tervezői a virágmintákat ebben a szezonban, rengeteg különböző stílusban jelennek meg a táskákon is: az F&F egészen klasszikus verzióban használja a virágokat, a Debenhams-é retro hangulatot kelt, a Desigual pedig a márka stílusához hűen absztrakt mintát hozott létre belőle. Ettől függetlenül mindegyik viselhető akár a romantikus vagy 70-es évekbeli trenddel is, jól kiegészítik a nyár slágereinek számító hosszú szoknyákat és maxiruhákat.
Egyszínű

Piros: Marks & Spencer 9990 forint
Korall, bőr: Mango 17 995 forint
Mustársárga, bőr: Zara 24 995 forint
Zöld: Stradivarius 5990 forint
Kék, bőr: Zara 24 995 forint


Ezek a táskák bár egyszínűek, mégsem unalmasak, egy teljesen átlagos öltözéket, például egy fehér póló-farmer párost is azonnal feldobnak. Emellett tökéletesen illeszkednek a most dúló color blocking trendbe, így például a piros táska egy kék ruhával vagy a sárga egy sötét rózsaszínnel kombinálva izgalmas összképet alkot, a lényeg, hogy ilyenkor óvakodjunk a mintáktól és a nagyon bonyolult sziluettektől maguk a táskák is a végletekig egyszerűek, minden díszítéstől mentesek, így hagyják a színeket érvényesülni.Tengerész ihletésű

Világoskék: F&F 2400 forint
Piros-fehér csíkos: Mango 8995 forint
Kék aljú, sárga pánttal: Mango 12 995 forint
Sötétkék, steppelt Guess: 35 000 forint


Gyakran emlegetjük a tengerész csíkos felsőket, tengerész stílusú cipőket, viszont a táskákról általában kevesebb szó esik, pedig az üzletekben körülnézve sok olyan darabot találtunk, ami valamilyen részletében ezt a stílust juttatja eszünkbe, ilyenek a csíkos, a tengerészkék és a hajókötéllel díszített verziók. A három általunk kiemelt típus darabjai közül talán ezek a legnehezebben kombinálhatók, mert elég meghatározott stílust képviselnek, ezért ha nem akarunk teljesen eklektikusan felöltözni, akkor maradjunk meg mi is a tengerész trendnél, de öltözékünk mindenképpen legyen egyszerű és letisztult.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés