free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Üdén és színesen

Borsa         Címkék: colorblocking, kirakat, stílusleső, színes, tavasz 18 hozzászólás

A tavaszi-nyári szezon egyik meghatározó divatiráznyata a color blocking. Nem titkolt szándékunk, hogy kedvet csináljunk hozzá.

Az aktuális szezon divattrendjei közül mi leginkább a color blocking széles körű elterjedéséért drukkolunk, mivel az idei felhozatalból ez a legszínesebb és legstílusosabb. A mai részben ezért egy ennek az irányzatnak megfelelő szettet láthattok. Az eredeti összeállítást a Mode Junkie  divatblogból választottuk.

Ruha: Zara
A rózsaszín miniruha feltűnő, ugyanakkor bájos holmi, mely tökéletes alapdarab egy color blocking szetthez. Tény ugyanakkor, hogy ez a modell elsősorban a vékony, illetve arányos testalkatú, formás lábú csajoknak áll jól. Az outfit persze működik másfajta szabású, hosszabb ruhával is, a lényeg az, hogy a színe minél üdébb, élénkebb legyen. A rövid, (mű)bőr dzsekik továbbra is divatosak és beilleszthetők a ilyen típusú szettekbe is. A rózsaszín ruhához kiválóan passzol például a liláskék dzseki.

Az ilyen típusú öltözékekhez - ameddig a hőmérsékletek nem teszik lehetővé, hogy csupasz lábbal mászkáljunk - húzhatunk testszínű, fekete és élénk színű harisnyát is. A testszínű harisnya esetében ügyeljünk arra, hogy a színe minél természetesebb, a bőrszínünkhöz a lehető legközelebb álló árnyaltú legyen.


Dzseki: Oviesse
Táska: Zara
Cipő: Vagabond
Fülbevaló: Promod
A citromsárga táska igazi jolly joker kiegészítő most, hiszen majd’ minden, a color blocking irányzatban jelenlévő idei divatszínhez megy. Aki ezt a trendet szeretné követni, megéri beszereznie egy ilyen vagy ehhez hasonló, többszínű lábbelit is, hiszen azt lényegében bármelyik színes szettjéhez felveheti.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés