free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Üdén és színesen

Borsa         Címkék: colorblocking, kirakat, stílusleső, színes, tavasz 18 hozzászólás

A tavaszi-nyári szezon egyik meghatározó divatiráznyata a color blocking. Nem titkolt szándékunk, hogy kedvet csináljunk hozzá.

Az aktuális szezon divattrendjei közül mi leginkább a color blocking széles körű elterjedéséért drukkolunk, mivel az idei felhozatalból ez a legszínesebb és legstílusosabb. A mai részben ezért egy ennek az irányzatnak megfelelő szettet láthattok. Az eredeti összeállítást a Mode Junkie  divatblogból választottuk.

Ruha: Zara
A rózsaszín miniruha feltűnő, ugyanakkor bájos holmi, mely tökéletes alapdarab egy color blocking szetthez. Tény ugyanakkor, hogy ez a modell elsősorban a vékony, illetve arányos testalkatú, formás lábú csajoknak áll jól. Az outfit persze működik másfajta szabású, hosszabb ruhával is, a lényeg az, hogy a színe minél üdébb, élénkebb legyen. A rövid, (mű)bőr dzsekik továbbra is divatosak és beilleszthetők a ilyen típusú szettekbe is. A rózsaszín ruhához kiválóan passzol például a liláskék dzseki.

Az ilyen típusú öltözékekhez - ameddig a hőmérsékletek nem teszik lehetővé, hogy csupasz lábbal mászkáljunk - húzhatunk testszínű, fekete és élénk színű harisnyát is. A testszínű harisnya esetében ügyeljünk arra, hogy a színe minél természetesebb, a bőrszínünkhöz a lehető legközelebb álló árnyaltú legyen.


Dzseki: Oviesse
Táska: Zara
Cipő: Vagabond
Fülbevaló: Promod
A citromsárga táska igazi jolly joker kiegészítő most, hiszen majd’ minden, a color blocking irányzatban jelenlévő idei divatszínhez megy. Aki ezt a trendet szeretné követni, megéri beszereznie egy ilyen vagy ehhez hasonló, többszínű lábbelit is, hiszen azt lényegében bármelyik színes szettjéhez felveheti.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés