free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes ruhában

H. Lena         Címkék: divat, kirakat, nyár, színes 76 hozzászólás

A szürke és fekete korszaknak vége, a jó idő beköszöntével előkerültek a színes ruhák. Ezzel persze újabb problémákkal szembesültünk; az utcán láttuk.

Verőfényes napsütésben nem sok ember kívánja magára a szürke vagy fekete ruhákat - jól is van ez így. Igen ám, de azzal, hogy színes ruhákra cseréltük a monokróm darabjainkat, még nem jelenti azt, hogy ízlésesen is kezdtünk volna el öltözködni. A színes felsőkkel és alsókkal még óvatosabban, illetve tudatosabban kellene bánni. Nézzétek meg, az utcán láttuk.Első ránézésre talán nem érti T. Olvasó, miért került ez a kép az igen oldalra, de ha alaposabban szemügyre veszi, látni fogja a harmóniát az egyes színes darabok között. Kezdjük rögtön azzal, hogy bár a lilás hangulat felé hajló kardigán nem éppen a legjobb választás a kék-fekete mintával ellátott ruhához, ezt a kisebb bakit tökéletesen ellensúlyozza a kiegészítők fantasztikus harmóniája. Nem hogy ellensúlyozza, íme egy példa arra, hogyan lehet egy ilyen apró bakiról elterelni mindenkinek a figyelmét a megfelelő színű cipő, táska viselésével. (Itt jegyeznénk meg, hogy bár nem gondolnánk, hogy a képen látható "utca modellnek" nem található a szekrényében egy jobb választású kardigán, tételezzük fel, hogy ebben az esetben ez fordulhatott elő.) A cipő, a táska és a nyaklánc megegyező színe eltereli a figyelmet, magára vonzza a tekintetet, és remek keretet ad az egész megjelenésnek.
Értjük mi, hogy itt is van kék, ott is van kék és még azt is díjazzuk, hogy nagyjából ugyanazokkal a kékekkel operált utca modellünk, de ehhez az intenzív, sok színű ruhához nem éppen a világoskék szín a megfelelő párosítás, már ami a kiegészítők színét illeti. És ha már nagyon tudatosak akarunk lenni, nem elég harmonizáló színeket viselni, sajnos ugyanolyan színűnek kell lennie a cipő kékjének, mint a ruhán látható kék mintáknak. Ellenkező esetben, sajnos ez a végeredmény: ez az újabb kék szín - mert ugye a képen egyértelműen látható, hogy a kéknek van egy pár árnyalata - túlságosan rideg lesz a szett és bár tudjuk, hogy a fotón látható ruha nem éppen az olcsó kategóriájú ruhák közé tartozik, ezek a kékek valahogy ebbe az irányba terelik az egész szett hangulatát. Egy kevésbé harsány színű szandál és táska a mi szívünknek jobban megfelelt volna, amivel mehetett volna az igen oldalra.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés