free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színes szövetkabátban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat, színes, szövetkabát, tél 20 hozzászólás

A színes szövetkabát sajnos a kelleténél ritkább látvány a pesti utcán. Még ritkább, hogy valakinek sikerül megfelelően viselni. Ilyenek vagyunk.

A színes - vagy legalábbis nem fekete és nem szürke, de még csak nem is fehér - szövetkabátok viselésétől sokan ódzkodnak. Mai alanyaink nem közéjük tartoznak, amiért önmagában jár a pirospont mindkettőjüknek. A komplett szettjéért viszont már csak az egyiküket illeti dicséret…Íme, így lehet feldobni egy egyszerű szövetkabáttal egy totálisan szimpla öltözéket! Persze azt mi sem álltjuk, hogy  ez egy eszelősen eredeti összeállítás, de amit vállal, azt teljesíti is. A basic darabokból álló, fekete, alap garnitúra egy sima fekete kabáttal tökéletesen kimerítné az észrevehetetlen dögunalom kategóriát, a lila kabát jelenléte azonban finoman, de egyértelműen megmenti ettől. A szett nagyon elbírt volna néhány árnyalatban harmonizáló, lila kiegészítőt - például nyakláncot, övet -, de így is értékelhető. A cipőt viszont esetleg érdemes lenne lecserélni egy kevésbé hegyes orrú modellre.

Másik mai kiszemeltünk, az alapján, ami ezen a képen látható, szintén tiszta fekete öltözékre húzott színes kabátot. A ruhadarab színárnyalatával - különösen a hölgy hajszínéhez viszonyítva - még kiegyeznénk, a szabás és a fidres-fodros gallér azonban már nem nyerte el a tetszésünket. A gallérmegoldást ráadásul tovább súlyosbítja a  burjánzó, vaskos sál. Az alaposan bebugyolált felsőtesthez képest túlságosan vékonynak tűnik a nejlonharisnya és túl kivágottnak a cipő. Utóbbi ezen felül önmagában véve sem nevezhető csinosnak. Az eleve csúnya és semmihez sem passzoló, párducmintás táska pedig végérvényesen hazavágja az összképet.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés