free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk tavaszi szoknyában

Borsa         Címkék: divat, igen, szoknya, tavasz, utcánláttuk 35 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


A pöttyös szoknya a szerelés abszolút domináns, főszereplő eleme, és egész mutatósan sikerült hozzá-mellé öltözni. Könnyű, légies és vonzó az egész - hamisítatlan tavaszi garnitúra. Szépen összejátszanak a bézsek a barnákkal, a választott darabok jól állnak, talán annyit jegyeznénk meg, hogy a kabát és a cipellő színe közt van némi különbség, de ez legyen a szett legnagyobb hibája.A legfeltűnőbb makula talán, hogy a téli és a tavaszi elemeket nem sikerült különválasztani, és ennek a harmónia látja kárát. Így a könnyedség és a nehézkesség versenyeznek egymással, ami kifejezetten nem válik előnyére a külsőnek. A mintás szoknya és a hófehér ing légies, finom darabok, a hozzájuk választott téli bőrcsizmára és nehéz télikabátra azonban semmi szükség nincs - ebben az összeállításban semmiképp. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés