free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: magas derekú szoknya

Borsa         Címkék: árak, cucckereső, divat, szoknya, tavasz 4 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal magas derekú szoknyát kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A magasított derékszabású szoknya idén tavasszal intenzíven visszatér a divatba. Megnéztük, hogy jellemzően milyen modellek közül válogathat az, aki most szeretne beszerezni egy ilyen darabot.

Tudjuk, hogy sokan nem szeretitek a feketét, pláne tavasszal, ebből a témából azonban, ha akarnánk sem hagyhatnánk ki. Ugyanis a fekete, magas derekú, testre simuló, basic ceruzaszoknya igazi jolly joker darab, amely a hivatali dress code-ba is beilleszthető, de akár dögösebb szettek alapjául is szolgálhat, így mindenképp érdemes a ruhatárunkban tartani egy ilyet. A közvetlenül térd alatt végződő modellek azok, melyek egyrészt a legelegánsabbak, másrészt a legtöbb alkathoz, illetve lábformához jól állnak, ezért aki biztosra akar menni, ilyet válasszon!Aki a szimpla, basic változatot túl unalmasnak tartja, az választhat fényes anyagú modellt is. A magas derékrészt - különösen az egyszerű szabású modellek esetében  - célszerű egy alkalomhoz, illetve a szettünk többi eleméhez illő derékövvel feldobni.
Lelőhelyek, árak:
Basic fekete:  Zara, 6995 forint
Fényes fekete: Mango, 9995 forint

Akik szintén valamilyen jól variálható alapdarabban gondolkodnak, viszont inkább a világos árnyalatokat részesítik előnyben, azoknak egy pasztellszürke szövetszoknyát érdemes beszerezniük.Ez az árnyalat kiválóan kombinálható a klasszikus feketével vagy fehérrel, valamint pasztell és élénk színekkel egyaránt. A szürke szín egyhangúságát a szabás is oldhatja, mint például a képen látható, aszimmetrikus fodrokkal díszített modell esetében.
Lelőhelyek, árak:
Egyszerű szürke: Mango, 7995 forint
Fodros szürke: H&M, 6990 forint

A testre simuló fazonok mellett a magasított derekú, lefelé viszont bővülő - ráncolt vagy rakott - szoknyafazonok is divatosak most. A képen egy bézs színű modellt láthattok, de kaphatók ilyen, illetve ehhez nagyon hasonló fazonok feketében, kékben, sőt virágmintásban is.A nyolcvanas évek divatját idézve idén tavasszal és nyáron bátran viselhetünk merészebb színű és fazonú szoknyákat is, legalábbis akkor, ha megfelelő alkattal és formás lábakkal rendelkezünk, és persze, ha magunkénak érezzük ezt a stílust. A képen egy tipikus, nyolcvanas évek stílusában készült szoknya: magasított derekú, élénkpiros, mini, és persze ott figyelnek rajta az elmaradhatatlan fémgombok. Az ilyen típusú modelleket a legjobb valamilyen semlegesebb, semmiképp sem kihívó toppal, esetleg inggel és inkább bohókás, mintsem szexi kiegészítőkkel kombinálni, így elkerülhetjük hogy közönséges legyen a megjelenésünk.
Lelőhelyek, árak:
Bézs színű: Zara, 6995 forint
Piros: Zara, 6995 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés