free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szoknyában és csizmában

Borsa         Címkék: , divat, ilyenekvagyunk, kirakat, ősz 45 hozzászólás

A szoknya-csizma párosítás igencsak ütősen tud mutatni, ehhez azonban minimum az kell, hogy az évszaknak megfelelő darabokat kombináljunk egymással. Az utcán láttuk.

A harmonikus megjelenéshez sajnos édeskevés, ha az öltözékünk különböző elemeinek színei passzolnak. Arra is nagyon lényeges odafigyelni, hogy a szettet az adott évszaknak megfelelő cuccokból állítsuk össze.Alanyunk az őszies hangulatú barnák, szürkék és szürkésbarnák összhangjára alapozott és - vörös hajával klasszul összekacsintó - élénk színekkel adott karaktert az öltözékének. Az outfit egyértelmű főszereplője a bohém, bagolymintás - higgyétek el, hogy az, mi láttuk nagyban a képet - szövetszoknya, amelynek a szett többi darabja kellemesen aládolgozik. A ruhadarabok és kiegészítők ráadásul nem csak színárnyalatok tekintetében, de stílusban is összestimmelnek és egytől egyig megfelelnek az aktuális évszaknak is. Az egyetlen dolog, amibe talán bele lehet kötni, hogy a barna felsőrész kilóg a dzseki alól, de tulajdonképpen ez is "figurában van", annyira nem vészes, hogy az összképet elrontsa. Valahogy így kell ezt csinálni, pláne ilyen fiatal korban.
Képünk szereplője eme szettjének összeválogatásakor kékes-szürkés színvilágban gondolkodott - mert, hogy gondolkodott, az kétségkívül látszik - és ebben nincs is hiba. A ruhadarabok és a kiegészítők árnyalatai összességében véve rendben vannak. Az évszakot azonban sajnos nem sikerült minden szempontból ennyire eltalálnia. A fiatal hölgy átmeneti kabát helyett kordzakót húzott, amihez illik ugyebár a nyakába hurkolt kendő, a felsőrész (legalábbis ami látszik belőle), a táska és a rogyasztott szárú csizma. Eddig oké. A laza, megkötős pamutszoknya viszont meglehetősen nyárias darab, ami sem anyagában, sem pedig stílusában nem passzol a többi holmihoz. Mindehhez ráadásul felkerült még egy kötött, bojtos téli sapka is a fejre, ami pedig - jellegét tekintve - legfeljebb a csizmához illene, abban az esetben, ha a kettőt egy télikabát "kapcsolná össze". Így viszont a jelenléte értelmetlennek tűnik, hiszen ha a hőmérsékletek nem indokolták a kabátviselést, valószínűleg a téli sapkára sem lett volna szükség.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés