free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szőrös gallérral

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, szőrmegallér, utcánláttuk 32 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Bizony, jól teszi alanyunk, hogy bebújik abba a jó kis fekete bőrkesztyűbe, az elgémberedett, átfagyott ujjak nagyon tudnak fájni. A kabátja egyszerű, a sötétszürkéhez mégis remekül megy ez az éjfekete szőrmerátét - tekintélyes lesz tőle a szerelés. Az oldalra csapott kistáska diszkrét: nem is kell ekkora szőrmegallér mellé ennél feltűnőbb darabokat viselni. Szerintünk teljesen rendben van.A színharmónia akár dicséretére is válhatna a cuccnak, látszik, hogy gondosan megkomponálták az összeállítást, a mi tetszésünket mégse nyerte el. Nekünk picit sok ez az élénk színű gallérzat, és bár látjuk, hogy a hozzá felkapott "pikkelyes" táska is ugyanazt a színvilágot idézni, mi valami szerényebb kiadással elégedettebbek lennénk. De egy csinosabb cipellőt mindenképp elbírt volna a szerelés.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés