free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szőrmegallérral

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kabát, kirakat, szőrme 32 hozzászólás

Az Ilyenek vagyunk rovat néhány hetes kényszerpihenő után ezennel újraindul. Következik az első idei összehasonlítás. Kezdhetitek cincálni!

Íme, két hasonló korú hölgy, akik egyaránt szőrmegalléros kabátba bújtak ezen a téli napon. A mértéket azonban - legalábbis jelen képek tanúsága szerint - csak az egyikük ismeri. Természet lánya vs. vörös párducnő...Ez a  kabát önmagában véve is kellemes darab: szőrmegallér- és mandzsetta díszíti ugyan, ám visszafogott, sötétbarna színének, egyszerű szabásának köszönhetően mégsem hivalkodó és nem telepszik rá a szettre. Olyannyira nem, hogy az összeállítás legfeltűnőbb darabja nem is a kabát, hanem a bikolor csizma. A világosbarna tunika-farmer párosítás korrekt alap öltözék, a  nadrág kékjének és a csizmaszár vörösesbarnájának cinkos összhangja ráadásul stílusosan megtöri a pasztelles egyhangúságot. A sál és a táska pedig minden tekintetben alkalmazkodik a többi elemhez.
A szőrme, az állat- és virágminták, sőt, még a rojtos díszítés is kétségkívül menő - és rendkívül vitatott - mikrotrendek ebben a szezonban. Külön-külön is. A gigantikus szőrmegallérral súlyosbított párducmintás bunda, a virágos nadrág, az élénkpiros garbó, a hüllőmintás, óriásrojtos táska és a hozzá "illő" cipő egyidejűleg, ugyanazon a vörös hajú nőn azonban meglehetősen brutális látvány, mely igen rendesen kimeríti a giccs fogalmát... Amikor az anyagiak - vélhetőleg - nem jelentenek komolyabb akadályt, olyankor fokozottan lényeges lenne a kevesebb több örökbecsű elvét szem előtt tartani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés