free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szőrmés kabátban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyuk, kabát, kirakat, szőrme, tél 18 hozzászólás

Tény, hogy a szőrmés cuccok idén is menők. Ez pedig kiváló alkalmat nyújt kiadósabbnál kiadósabb divatbűnök elkövetésére. Az utcán láttuk.

A divatba tavaly visszatért szőrmék és műszőrmék erre a szezonra is velünk maradtak. Trendi gyakorlatilag minden ruhadarab és kiegészítő, ami akár teljes egészében, akár "nyomokban" (mű)szőrmét tartalmaz. Trendi, de egyáltalán nem biztos, hogy mutatós is.Képünk szereplője többszörösen is divatos, mégsem „tucat” jellegű téli szettet hozott össze. A szezon egyik legmenőbb színpárosítását alkalmazva a camel színt szürkével kombinálta, ami eleve jó alap. Ami viszont igazán stílusossá teszi az összeállítást, az a klasszikus irhakabát, mely mind árnyalatában, mint szőrmés szegélyével abszolút trendi, ugyanakkor mostanság mégsem számít olyan tömegcuccnak, mint a hasonló színű bőrdzsekik vagy épp szövetkabátok. A csizma korrekt darab, passzol a kabáthoz és megfelelő választás alanyunk magasságához, lábformájához is, a sötét színű táska pedig a kabát menteszerű gombolásával stimmel össze. Egyedül a cicanadrág tűnik kissé vékonynak a többi holmihoz képest, de - a képet eredeti méretben látva - a combnál kivillan valamiféle ruhadarab, ami lehet akár sort vagy hosszított fazonú felsőrész, azzal együtt pedig elfogadható viselet. Az összkép egyben van.
Nőiesen öltözködni nyilván nem kötelező. Hideg van, fel is vagyunk pakolva, ilyenkor persze, hogy a praktikum az első. De! Ez a pilótanő jelmez, némi etnó beütéssel sajnos még az előbbi szempontokat figyelembe véve is hervasztóan szedett-vedett. Az ilyen típusú dzseki persze kétségkívül trendi most, viszont ez  példány konkrétan csúnya és mintha egy számmal nagyobb is lenne a kelleténél. Az usánka szintén divatos, ámde ehhez a kabáthoz mégsem üdvös választás, ugyanis egy ugyanazon szett nem visel el kétféle szőrmét. A térdnél alaposan megszaggatott farmernadrág és a hátul szomorkásan lelógó holmi - feltételezhetően egy derékra kötött pulóver - szimplán csak kiábrándító látvány. A népies motívummal díszített csizma pedig méltóképpen fejezi be azt, amit elkezdeni sem volt érdemes.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés