free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szőrös kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, szőröskabát, utcánláttuk 21 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Pasztellek, bőrcsizma, szőrmerátét… Nem vádolhatnánk alanyunkat azzal, hogy nem az aktuális trendeknek megfelelően válogatott aznapra - persze mindez nem önmagában garantál sikert. Mi külön kiemelnénk, hogy nem csak a szemet gyönyörködteti az összeállítás (a színek és a fazonok előtt is kalapot emelünk), de legfőképp kényelmesnek és melegnek is tűnik, ami sajnos a legtöbb, modern hacukáról nem mondható el. Gratulálunk.Emitt is találunk szőrmerátétet, hosszú szárú csizmát és farmert is, a szándékok nemességéről meg vagyunk győződve, azonban a válogatás eléggé felemásra sikeredett. A feltűrt aljú farmermini szerintünk már a puszta látványával sem túl magával ragadó, de a nejlonharisnyával nem épp téli viselet. A kabátot és a csizmát pedig sehogy sem akaródzott szeretni - és ők sincsenek nagyon összebékülve egymással, amint látjuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés