free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szövetkabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, szövetkabát, utcánláttuk 68 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Na, reméljük, most már végleg lefékez nálunk is a jó idő, és hosszú hónapokra visszamehet a télikabát a helyére. Ha tavaszi kabát, akkor széles sokaságból válogathatunk idén is: a színes, hosszabb, övvel ellátott fazonok mellett a rövid, mintás, sportos-kapucnis vagy elegánsabb darabok is divatban maradnak. Alanyunk elegáns, könnyű szövetkabátja már igazi, tavaszt idéző holmi, szűk farmerrel, kistáskával. Egyszerű, de mutatós összeállítás.A szürke kabát egy meleg garbót ötvöz egy könnyedebb tavaszi kabátkával, és bár tekintélyes, magas nyakú holmi, gombokkal megtoldva, nekünk inkább sportos viselet, az ujjait tekintve mindenképp. Az elegáns, csíkos rövidnadrág helyett talán valami lazább, vagányabb darabot választottunk volna hozzá - így viszont a sportos és az elegáns, a tavaszi és a téli darabok egymásmellettisége kicsit ront az összhatáson.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés