free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Száraz lábbal a hóesésben

Borsa         Címkék: gumicsizma, kényelmes, kirakat, meleg, stílusleső 7 hozzászólás

Szövetkabátban fázom, a cipőm pedig beázik a hóban - gyakran halljuk mostanában ezeket az abszolút jogos panaszszavakat. Íme, egy lehetséges megoldás...

Azon sajnos nem tudunk segíteni, hogy nem árulnak meglelően bélelt szövetkabátokat és azon sem, hogy még az olcsónak nem mondható lábbelik jelentős része is megadja magát, ha csapadékkal érintkezik… A mai Stíluslesőben viszont egy olyan összeállítást mutatunk, mely kellemes kompromisszumot jelent a csinos és az időjárás viszontagságainak ellenálló öltözködés között. Az eredeti szettet ezúttal a Golestaneh divatblogból választottuk.

Aki a legnagyobb hidegben sem hajlandó például pufikabátot viselni, mert csak és kizárólag szövetkabátban érzi magát nőiesnek, annak értelemszerűen nincs más választása, mint hogy rendesen aláöltözik. A maxipulóverek, maxikardigánok változatlanul divatosak, érdemes tehát ilyenekben gondolkodnunk. Jó, ha a kardigánból vagy pulóverből eleve minél vastagabbat választunk, illetve lehetőleg olyan fazont és méretet, mely alatt még kényelmesen elfér egy-két réteg ruha, például basic top vagy kötött garbó. Figyeljünk arra is, hogy a pulóver vagy kardigán csak annyira legyen hosszú, hogy még ne lógjon ki a kabát alól! Ha felülre hosszú, vastag ruhadarabokat vettünk, azt alul ellensúlyoznunk kell: húzzunk szűk szárú farmernadrágot, mely alá tanácsos felvenni egy kötött, téli harisnyát.
Kardigán és nadrág: EspritSapka, sál, kesztyű! - mondaná, vagy talán mondja is még anyukánk és teljesen igaza van. Egy klassz, meleg sapka, egy puha, vastag sál és egy kesztyű bizony rengeteget dob a hőérzetünkön, ezért a fagyos napokon semmi esetre se hagyjuk őket otthon!

Kabát, sál, kesztyű: Esprit
Táska, sapka: Zara
Gumicsizma: Aigle Parcours
Kritikus pont a lábbeli. Kétségtelen tény, hogy aki egész biztosan száraz lábbal szeretné megúszni a havas napokat, az kénytelen direkt a célnak megfelelő lábbelit választani, még akkor is, ha az nem a legsikkesebb. A hótaposó csizmáknál viszont mindenképp mutatósabbak és jelenleg divatosabbak is a gumicsizmák, melyeknek sokoldalúságáról már korábban is szóltunk. Megteszi akár egy jó minőségű, “sima” gumicsizma is  thermozoknival kombinálva, aki viszont teheti, szerezzen be egy ilyen vagy ehhez hasonló, neoprén anyaggal bélelt, téli modellt, mely színben a leggyakrabban viselt kabátjához alkalmazkodik. Az összeállításhoz az elegáns táskák nem, a lazább, “városi” darabok viszont annál inkább passzolnak.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés