free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fél Hollywood cipőt tervez

Borsa         Címkék: celeb, cipő, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Fukszia tollas, piros lakkbőr és szegecses kígyóbőr cipőket terveztek a fiatal sztárok az új Stuart Weitzman kollekcióhoz. A bevételt rákkutatásra fordítják.

A több mint 30 éve cipőkkel foglalkozó Stuart Weitzman úgy gondolta, kik ismerhetnék legjobban a nők igényeit, mint a fiatal hollywoodi sztárok, így felkérte néhányukat, hogy tervezzenek egy-egy ikonikus pár cipőt legújabb Young Hollywood Cares (Fiatal Hollywood Segít) kollekciójához. A bevételeket a petefészek rák kutatásával foglalkozó bostoni Folkman Institute kapja majd, a cipők pedig nem olcsók. A fiatalok körében stílusikonnak számító Olivia Palermo bokapántos szandált tervezett fuksziaszínű tollakkal, Michelle Trachtenberg (a Buffy, a vámpírok réme és a Pletykafészek sorozatok sztárja) szegecsekkel díszített, fényes kígyóbőr platform cipőt álmodott meg, míg Scarlett Johansson kicsit kilóg a sorból piros, fűzős lakkbőr magassarkújával - mindhárom pár 425 dollárba kerül. Hayden Panettiere fekete hasított bőr bokacipőjét grafit rátétek díszítik, egy pár "Hayden-t" 550 dollárért vásárolhatnak meg az érdeklődők.Hayden és Michelle Stuart Weitzman Madison Avenue-i butikjában mutatják be hivatalosan a kollekciót szeptember 8-án, mi pedig kíváncsian várjuk, hogyan reagál a közönség a cipőkre és kié fogy majd a legjobban.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés