free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szürke ruhában

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat, szürke 72 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

A szürke az a szín, amit bárki felvehet, csak a megfelelő kiegészítőket kell megtalálni, természetesen egy másik szín formájában. Két példást, szokás szerint egy általunk csinosnak mondottat és egy kevésbé meggyőzőt mutatunk be, és arra kérünk benneteket, hogy szokás szerint ne fogjátok vissza magatokat, írjátok meg, nektek melyik tetszik, melyik nem és miért!Ez a puha pamutruha, a hirtelen beköszöntő nyári kánikulában tökéletes utcai viselet. Nőies, mégis kényelmes. A húzott, mandzsettás alj, a keresztbe szabott vonal nagyon csajossá teszi, az anyag és a szín viszont sportosabbá. Abszolút multifunkcionális darab, a kiegészítőkön múlik minden, hogy strand stílust hoz, esetleg délutáni grasszálást a városban. A fehér cipő, és a mutatós malaclopó táska fekete-fehér mintája egy utcai viseletet képez. Minket lenyűgözött ez a nő, igazi jelenség. A lendület és a határozottság nem csak a erőteljes léptéből fakad. Az egész habitusa tükröződik a szettjén: szeret jól kinézni, de a kényelmet is nagyra értékeli, bár figyeli a divatot, nem vész el a ízlése a trendkövetés során. Rendben van, nem?Ha külön-külön megnézitek ennek a szettnek minden darabját, akkor láthatjátok, hogy ez egy szép ruha, klassz a mintája, a vékony, selymes lágy anyag is tökéletes, a sötétszürke színnel sincs semmi probléma. Aztán ott a táska, aminek a színe remekül passzol a ruha mintájának a színéhez, a szandálhoz. Ha kivennénk ebből a ruhából ezt a csajt, azt mondhatnák, hogy ez egy remekül összerakott ruhakombó. Mégis, ha ránézünk erre a képre, egy nagyon furcsa, egyáltalán nem tetsző látvány tárulhat elénk. Egyszerűen a csaj bőrszíne, a haja formája, a színe, az arca sokkal több színt érdemel, több könnyedséget, hiszen hiába libbenhetne ez a nyári szoknya, ha egy merev testen van rajta, nem mutat jól. Átlagosból, szürke galambbá vált az utca modellje.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés