free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szürkében és barnában

Borsa         Címkék: barna, ilyenekvagyunk, kirakat, szürke, tél 16 hozzászólás

A szürke-barna párosítással idén télen kizárólag akkor lőhetünk mellé, ha nem a megfelelő szürke és barna holmikat kombináljuk. Egyszerű. Ilyenek vagyunk.

A szürke-barna kombináció a szezon egyik legmenőbb színpárosítása. Persze távolról sem mindegy, hogy milyen árnyalatú a szürke, milyen a barna és persze milyenek maguk az ezekben  színekben pompázó ruhadarabok… Ez a fiatal lány nem tett mást, mint hogy minden szempontból a legaktuálisabb divatnak megfelelően öltözött fel. Túl sok egyediséget kétségkívül nem mutat, viszont éppen elég példát látunk jártunkban-keltünkben arra, amikor valaki a trendi "egyendarabokat" sem képes ízlésesen kombinálni, velük szemben pedig képünk szereplője egy kifejezetten pozitív példa. A barna és a sötétszürke árnyalatai, a szabásvonalak és még az anyagok is stimmelnek egymáshoz. Alanyunk így, ebben az szettben gyakorlatilag bármely szabadon választott fast fashion ruhabolt kirakatából kiléphetett volna. A kirakatrendező jól végezte a munkáját.
A fényes, szürke kabát és a szintén fényes barna kézitáska - bár utóbbi nagyon nem az esetünk, de - mondhatjuk, hogy illik egymáshoz. Színárnyalatát tekintve a szürkéskék jeggings sem lóg ki zavaróan a képből, viszont a hölgy alkatához nem a legszerencsésebb választás, illetve méretben is kisebbnek tűnik a kelleténél. A világos bokacipő önmagában véve ugyan egyáltalán nem csúnya, ebbe az összeállításba viszont sajnos nem passzol. Az élénk barnás árnyalatnak legalább meg egy kiegészítőn vagy ruhadarabon meg kellene jelennie a szettben: leginkább a táskát lenne érdemes hasonló színűre cserélni.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés