free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Take That énekese 10 évig ivott és 5 évig félrelépett

Borsa         Címkék: alkoholizmus, félrelépés, markowen, sztár, takethat 1 hozzászólás

Mark Owen, a Take That énekese bűntudatot érzett a hűtlensége miatt, és rendszeresen kiütötte magát, miután lefektette a gyerekeit.

Újabb sztár kapott őszinteségi rohamot a közelmúltban. Ezúttal a Take That egyik tagja, Mark Owen érezte úgy, hogy meg kell osztania a nyilvánossággal, hogy alkoholista és legalább tíz nővel csalta meg a feleségét.

A sztárvilág legújabb Tiger Woods-a az ilyenkor szokásos forgatókönyv szerint bocsánatot kért azért a rengeteg fájdalomért, amit okozott a feleségének és a barátainak, majd bevonult egy magánklinikára, hogy megszabaduljon az alkoholtól. Mást nem igazán tehetett, ugyanis a vallomás után a felesége kirúgta otthonról.

Owenre annak idején a botrányoktól mentes "rendes" fiú szerepe jutott a zenekarban, de ez csak a látszat volt. Először a különféle függőségekben szenvedő zenekartagoktól kért tanácsokat alkoholizmusával kapcsolatban, ez azonban egyáltalán nem használt.

A The Sun című brit lapnak elmondta, hogy gyermekei anyját, Emmát tíz nővel csalta meg öt éve tartó kapcsolatuk ideje alatt. A pár csak tavaly ősszel házasodott össze, és az énekes pedig nagyon büszke arra, hogy az azóta ő a hűség mintaképe. Egyik párhuzamos viszonya négy évig tartott, és az esküvője előtti hónapban került csak sor a búcsúéjszakára egy londoni hotelben. A szeretőjét anyagilag is támogatta, elmondása szerint tavaly összesen 12 ezer fontot költött rá.

: www.last.fm
Mark Owen

A Take That énekese "seggfejnek" nevezte magát, akivel egy rémálom volt együtt élni. Napközben nem ivott, este viszont, miután lefektette a gyerekeket, rendszeresen kiütötte magát, hogy így enyhítse a hűtlensége miatti bűntudatát. Most abban reménykedik, hogy a kissé későn jött vallomás megváltoztatja az életét, és a felesége hajlandó lesz vele maradni. Owen szóvivője megerősítette, hogy a sztár egy magánklinikán tartózkodik, és arra kér mindenkit, hogy hagyják békén, amíg megoldja a problémáit.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés