free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk térd fölé érő csizmában

Borsa         Címkék: csizma, ilyenekvagyunk, kirakat, tél, trend 35 hozzászólás

A térd fölé érő csizma az őszi-téli szezon egyik legdivatosabb lábbelije, melyet lehet nagyon ízlésesen és persze közönségesen is viselni. Az utcán láttuk.

A térd fölé érő csizmákkal  kapcsolatban az a tévhit él, hogy azok mindenképpen közönségesek. Az igazság azonban az, hogy a csizmaszár hossza önmagában még semmit sem dönt el. Egy visszafogottabb küllemű modell a megfelelő körítéssel kifejezetten ízléses viselet is lehet.Íme! Ezt a csizmát a lapos talp és szolid színárnyalat eleve bebiztosítja frivolság ellen. A fekete cicanadrág amolyan kockázatmentes holmi, mely ehhez az összeállításhoz is alkalmazkodik, túl sokat nem tesz hozzá, de el sem vesz belőle. A szövetkabát egyszerű darab, világos színével azonban mégis üdén virít a szürke-fekete maszlagban.  Az összeállítás harmóniáját és egyben karakterét a csizma és a vele összestimmelő öv, illetve táska hármasa adja. Szerencsés megoldás az is, hogy nadrág színe sem magában árválkodik, hanem visszaköszön a kesztyűn. A sál az egyedüli elem, ami piros-kék csíkjaival némileg kilóg az összeállításból, ez azonban nem zavaró, sőt. Kellemes, hétköznapi szettet látunk, melyet semmilyen vonatkozásban sem lehet közönségességgel vádolni.
Ez az összeállítás egyetlen dologra biztosan jó, mégpedig, hogy erősítse a térd fölé érő csizmákkal kapcsolatos negatív sztereotípiákat. Magával a  lábbelivel egyébként itt sem lenne olyan eget rengetően nagy gond: nem különösebben szép ugyan, de még  elviselhető látvány. Az ezüstös szegecsekkel kirakott bőrdzseki, az integető macskás felső, az arany(ozott) ékszerek, a csúnyácska kézitáska és a bézsszínű leggings, így együtt viszont már túl sok… és bizony még csak nem is a jóból. Értjük, hogy itt a dögösség volt becélozva, csak ez sajna nem dögös lett. Hanem ízléstelen. Egy valamivel hosszabb felsőrésszel, a nadrág lecserélésével - például szűk szárú, kék farmerre -  és az aranyékszerek elhagyásával még bőven dögös lehetne.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés