free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 fekete bőrtáska a mindennapokra

Borsa         Címkék: bőr, divat, fekete, mindennapokra, táska 6 hozzászólás

Minden nőnek kell, hogy legyen legalább egy darab fekete táskája. Most mutatunk pár igazán szép fekete bőrtáskát a mindennapokra.

A fekete bőrtáska olyan, mint a fekete kisruha - minden nőnek kell, hogy legyen a gardróbjában. Főleg télen ragaszkodunk a fekete táskához, amit - ha minden nap viselünk - igen hamar el is használunk. Bár egy jó minőségű bőrtáska időtálló darab, most azoknak mutatunk néhányat, akik azon gondolkodnak, ideje volna már a régi darabot lecserélni. Az új kollekciók között válogattunk, és ezekre bukkantunk.


Többfunkciós cipzáras - Furla

Ez a gyönyörű fekete bőrtáska nem csak szép, hanem praktikus is, érdekes felülete a Prada kollekcióból lehet ismerős. A cipzár nem csak díszítése, ugyanis, ha behajtjuk a felső részét, akkor a cipzár rendesen funkcionál, sokkal biztonságosabbá téve az amúgy mágnes kapoccsal záródó táskát. Ha lecsatoljuk hosszú pántját, akkor sem kell attól tartanunk, hogy a szögletes fogója vágni fogja a kezünket. Pont elfér benne egy A4-es mappa, tehát aki sok cuccal jár, annak is jó választás.


Letisztult vonalú - Furla

Ez a letisztult táska kiválóan variálható különböző stílusú ruhákkal, hiszen egyszerre használhatod egy lezseren elegánsabb ruhához és egy kosztümhöz is. Nagyméretű, azoknak ajánljuk, akik sok cuccot visznek magukkal nap mint nap, de nem akarnak kigömbölyödő oldalú táskával szaladgálni. Egyetlen díszítés található rajta, az oldalánál össze van húzva a bőr, hogy egy kicsit kecsesebb formája legyen.
Bőrönd formájú - Kipling

Aki szereti a nagyobb, kicsit fiúsabb stílusú táskákat, azoknak ajánljuk az itt látható bőröndszerű darabot. Szintén nincs rajta semmi fölösleges csicsa, a hosszabbik pántja lecsatolható, így a kezünkben is tudjuk vinni. A pántok praktikusan nem bőrből vannak elkészítve, így nem csúszik le a vállunkról. Belül több rekesze is található, tehát nem kell megijednünk, hogy egy ekkora táskában hogyan találjuk meg dolgainkat.Kis méretű, elegáns - Lili Bags, Táska Világ

Az előzőekkel ellentétben, akik inkább a kisebb, nőiesebb táskákat szeretik, azoknak itt van ez a többféle hüllőmintájú darab. Kecses formája miatt elegáns ruhákhoz is illik, ami annak is köszönhető, hogy csak egy kis pántja van, nem lehet átdobni a vállunkon, ez azonban azt is magával vonja, hogy csak a kezünkben tudjuk vinni. Mivel kisméretű, így nem kell attól tartanunk, hogy elkeverjük benne a holmijainkat.Feltűnőbb, fiataloknak - Paris Hilton, Westend

A most következő darab egy kicsit díszesebb, mint az előzőek, a fekete-arany párosítás nem marad feltűnés nélkül. A csavart fül szép megoldás, és nem is kényelmetlen a fogás rajta, de ha akarjuk átdobhatjuk a vállunkon is, hosszú, állítható pántja segítségével. A felfelé szélesedő formánál vigyázni kell, mert csak középen egy kapoccsal záródik, tehát figyeljünk rá, ne essen ki belőle semmi. Kis első zsebébe beletehetjük bérletünket vagy a zsebkendőnket, hogy gyorsan elő lehessen kapni, ha szükség van rá.
Nézegess fekete bőrtáskákat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés