free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Testre rögzíthető táskák

Borsa         Címkék: dizájn, hátizsák, praktikus, táska, test 3 hozzászólás

Egy táskát számtalan módon lehet a testre rögzíteni úgy is, hogy a végeredmény esztétikus maradjon. Megoldások hátizsák-elleneseknek egy holland dizájnertől.

Hiába tökéletes egy táska, ha állandóan lemászik a pántja a vállunkról, és ezáltal akadályoz a szabad mozgásban. Marlous de Roode megoldotta ezt a gyakori problémát, és a testre rögzíthető táskákat tervezett. A Carrying Her Story kollekcióhoz tartozó válltáskát például a csuklóra és a felkarra lehet rögzíteni két pánttal, ez különösen azoknak praktikus, akikkel előfordult már, hogy elhagyták a vállukról lecsúszott modelleket, vagy elegük van abból, hogy a pántot állandóan vissza kell tenni a helyére.

www.marlousderoode.nl

Ha egész nap úton vagyunk, és szokás szerint rengeteg nélkülözhetetlen dolgot kell magunkkal cipelnünk, néha kénytelenek vagyunk ormótlan, nagyméretű táskákat hurcolni, és az egyenlőtlen terhelés a hátizmoknak sem tesz jót. Marlous de Roode szerint egyszerűbb, ha a cuccainkat két méretes oldaltáskában magunkra csatoljuk egy széles övvel. A viselet egyetlen hátránya, hogy nehéz aláöltözni.

A fiatal holland tervező különböző pántokkal a testre rögzített barna szütyője inkább látványos, mint praktikus, azt a kevés dolgot, ami belefér, máshová is el lehet pakolni. Marlous de Roode nemcsak a táskákra, hanem a takarókra is rá van kattanva, így az is előfordul, hogy a két tárgyat egybegyúrja. A Flower Picnic egy gigantikus bőrtáska, amit sárga, virágokat stilizáló takaróvá lehet nyitni.  

www.marlousderoode.nl

Marlous de Roode különleges kreációi kézzel készülnek, és persze nem mindegyik alkalmas utcai viseletre is. A tervező testvére, Dorrith de Roode is elismert dizájner, ő inkább szintén hordhatatlan, fehér és vörös ruhákban utazik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés