free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tavaszi alapdarab

Borsa, stylist: Matliák Eszter         Címkék: alapdarab, divat, lista, tavaszi, trend 1 hozzászólás

Összeállítottunk egy tavaszi alapdarab listát, a listában szereplő ruhák külön-külön is megállják a helyüket, de egymással is variálhatóak. 5 tavaszi alapdarab.

Ha bejön a jó idő, sokszor nehéz eldönteni, mit is vegyen az ember, mi legyen az a pár új ruhadarab, ami az új trendhez igazodik, meg az időjáráshoz, de komplett szett is összeállítható legyen belőlük. Ilyenkor ugye az sem árt, ha ezeket az új darabokat régi ruháinkhoz is fel tudjuk használni és persze nem kell érte százezreket fizetni. Mivel tudjuk, hogy nem mindenki tud megfizetni egy komplett új darabokból álló kollekciót, megpróbálunk összeállítani egy a 2010-es trendeknek megfelelő tavaszi alapdarabokból álló kollekciót, amelyek együtt csinosabb, a hétköznapokban is viselhető eleganciát sugároznak, de darabonként különböző stílusokban is megállják a helyüket. A tavaszi trend színeit is figyelembe véve készítettük el az öt darabból álló listánkat.


Sál - Furla

Sálból érdemes begyűjteni többet is, de egy mindenképpen bújjon meg a gardróbunkban, mert alkattól függetlenül, kivétel nélkül mindenki hordhatja. A sál klasszikus kiegészítő, 2010-ben erősebb divatelemnek számít, ami egyben összefogja, feldobja az öltözetünket, és ugye még a nyakunk sem fázik. Nem lehet vele nagyot hibázni, de nem megfelelő viselési formája ronthat az összképen. Ezt a pasztelles sálat láttuk a leginkább kombinálható darabnak, amit elegáns ruhákhoz is bátran viselhetünk, de minden stílusban megállja a helyét.


Nadrág - Orsay

Egy ceruza vonalú, élre vasalt, szürke, pamutnadrág jó választás tavaszra. Színének és szabásának köszönhetően a kicsit teltebbek is bevállalhatják, anyaga megfelelő, olyannyira, hogy egy melegebb tavaszi napon sem gyulladunk meg benne. Egy dologra azonban figyeli kell, mégpedig arra, hogy ne feszüljön a lábunkon, mert sem a nadrág stílusa, sem a jó ízlés nem engedi ezt. Munkába, kávézáshoz, de megfelelő kiegészítővel állófogadáson is viselhető, valódi örök darab.


Kabát - Tatuum

Nem kérdés, hogy tavasszal szükségünk van egy átmeneti kabátra is, mi ezt találtuk a legjobb választásnak. Igenis szükség van rá, mert hordható szeles, esős időben, felvehetjük bulizáshoz, de viselhetjük sportosabb és elegánsabb cuccokhoz is, a kiegészítők és a hozzá felvett ruhák függvénye, hogy milyen stílusban jelenik meg rajtunk.Az egyik leghálásabb színt, beige színt választottunk tavaszi alapdarabként, ez harmonizál ugyanis a többi alapdarabként kiválasztott  ruha színeihez.


Blúz - Tatuum

Pamut, rövid ujjú blúz, ami enyhén áttetsző, ugyanis anyagának köszönhetően roppant vékony. A blúz/ing fontos alapdarabja kell legyen ruhatárunknak, bármilyen színű és bármilyen fazonú alsórésszel kombinálhatjuk. Stílusban romantikusabb viseletnek számít. Egyszerű szabású, jó anyagú blúzt egyre nehezebb találni, pedig alapfunkciókat lát el a ruhatárban - de erről majd egy későbbi cikkünkben. A blúz/ing kihagyhatatlan a tavaszi alapdarabok közül.


Ruha - Tatuum

Kell, hogy legyen egy ruha is a tavaszi alapdarabok között. El kell mondjuk: az egyik legnehezebb választás, igen sok tényező van, amire oda kell figyelni egy olyan ruha kiválasztásakor, amit több stílusban is szeretnénk majd viselni. Mi megpróbáltuk a testalkattípusokat is figyelembe venni a választásnál úgy, hogy minél többen magukénak érezhessék a ruhát. A mély V-kivágás, mindenkinek előnyös, bár az ujjatlan felső része a vékonyabb karral rendelkezőknek ajánlott, az A-vonal optikailag vékonyítja a derékrészt, így a vastagabb lábúak is viselhetik, kifejezetten magas sarkúval. A ruha anyagának vékonysága és a mintázata miatt az egyenes, homokóra és a nyúlánk csajoknak is jó választás. Ezt a ruhát ne kombináljuk sportos lábbelivel, mert elrontjuk az összképet.
Nézd meg a tavaszi alapdarabokat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés