free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk tavaszi balerinacipőben

Borsa         Címkék: balerinacipő, divat, ilyenekvagyunk, tavaszi, utcánláttuk 29 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon mutatós szerelés, a titka pedig szerintünk abban áll, hogy egyszerű holmikból sikerült nagyon harmonikus összeállítást produkálni (bitang jó farmer, jóféle balerina, elegáns kabát stb.), és melléjük alkarra kapni egy szokatlan kialakítású, látványos táskát. Olyat, ami színében is elkülönül ugyan az egyes elemektől, mégsem érezni, hogy diszharmonikus vagy erőltetett lenne. A jó ízlést és arányérzéket, azt dicsérjük.Semmit, de semmit nem értünk ebben a kompozícióban. Az óriási, prémkapucnis téli kabáthoz, amelyen még egy kis szürke sáv is helyet kapott, a legkevésbé sem passzol az élénksárga nadrág, de hozzá - valószínűleg - meleg télizoknit is sikerült még felkapni, és ezt a hamisítatlanul januári garnitúrát még egy barna kis balerinával megkoronázni. Értjük, hogy megtréfál még az időjárás, de akkor inkább fázzunk vagy legyen melegünk. De így ne. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés