free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: színes, tavaszi egyberuhák

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, egyberuha, színes, tavaszi 16 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal színes, tavaszi egyberuhákat kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A kellemes hőmérsékletek beálltával még a nadrág és a sötét árnyalatok legelkötelezettebb híveinek is jó eséllyel kedve támad a színesebb, nem nadrágos szettek viseléséhez. Ilyenkor a legkézenfekvőbb megoldás, ha színes egyberuhát húzunk. Íme néhány modell az aktuális kollekciókból.Mint arról már többször szót ejtettünk, a jelenlegi szezon egyik meghatározó trendje a virágminta. Így, ha most szeretnénk tavaszi egyberuhát vásárolni, akkor legnagyobb valószínűséggel - és a legbőségesebb választékban - virágmintás modelleket fogunk találni. A virágmintás irányzaton belül aztán többféle stílust találunk, így egyrészt klasszikusabb változatokat, mint például az apró mintás, vagy a nagyobb virágmintákkal díszített halványzöld alapú ruha, melyek szabásukat tekintve is hagyományosabbak, a hatvanas éveket idézik.
Márkák, árak:
Apró virágos: Mango, 11 995 forint
Halványzöld, virágmintás: H&M, 9990 forint

Aki az előző a vonalat túl jókislányosnak, vagy épp öreglányosnak tartja, a virágminta-trendből viszont mégsem szeretne teljesen kimaradni, az válasszon merészebb szabású és kevésbé "konkrét" virágmintával díszített ruhát!Így például ezt a pánt nélküli, testre simuló, mozaikszerű mintázattal készült darabot, vagy épp ezt a laza, lágy esésű - akár tunikaként is hordható - ruhát, melyen elmosódott, felhőszerű virágminták láthatók.  
Márkák, árak:
Mozaik mintás: Mango, 12 995  forint
Elmosódott mintás: H&M, 8990 forint

Akik szeretik és tudják is viselni a bohókásabb cuccokat, azok is megtalálhatják most a számításukat, hiszen az ilyen stílusú darabok is kifejezetten divatosak idén. Menők a patchwork jellegű, különféle mozgalmas mintákkal nyomott pamutruhák, illetve a 2in1 ruhák tarkább, játékosabb verziói.Ezek a modellek kétségkívül leginkább úgy néznek ki, mint a "nagyra nőtt" gyerekruhák, de épp ez bennük a pláne. Ilyen stílusú ruhákat találhatunk viszonylag olcsóbb változatban a fast fashion boltokban is, ám ha tehetjük, ebből inkább dizájner változatot válasszunk!
Márkák, árak:
Patchwork mintás: Desigual (Coin áruház), 21 490 forint
Világoskék-virágos, 2in1: Custo (Coin áruház), 53 990 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés