free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 ing tavaszra

Matliák Eszter         Címkék: blúz, divat, ing, lista, tavaszi 11 hozzászólás

Olyan rövid ujjú tavaszi blúzokat, ingeket mutatunk, amelyek között biztosan találsz olyat, ami passzol a stílusodhoz. Öt ing, öt különböző stílusban.

Vannak, akik hétköznap is szívesen viselnek inget, nem okoz nekik különösebb problémát, hogy megfelelő körítést találjanak hozzá. A lista előtt néhány jó tanács: az összes inget, blúzt  mindig próbáljuk fel vásárlás előtt, mert előfordulhat, hogy a gombok a mell vonalában olyan szerencsétlenül vannak elhelyezve, hogy felvétel után szét akarnak pattanni, esetleg maguktól kigombolódnak. Ha ezt tapasztaljuk, inkább válasszunk egy számmal nagyobbat. Figyelni kell a gallért is, hogy keskeny legyen és ne nagy terülős (már nem divat); fontos, hogy az ingujj ne szorítson a kar felső részén, és hogy elég hosszú legyen az ing ahhoz, hogy be tudjuk tűrni. Senki sem mondta, hogy egyszerű inget vásárolni, és hordani, mi most öt olyan inget mutatunk, amelyek öt különböző stílust képviselnek.


Elegánsabb - C&A

Ez az ing önmagában is megállja a helyét, persze úgy azért ne menjünk utcára. Elegánsabb, nőiesebb viselet, ne tűrjük be, a szoknyán kívül viseljük - az öv elengedhetetlen hozzá -, különben nem mutat jól. A fekete gomboktól hangsúlyossá (főleg a gallér legombolókra gondolunk), erre is figyeljünk, amikor mással kombináljuk. Lehetőleg egyszerű, fekete-fehér ruhadarabokhoz hordjunk ilyen inget, mert nagyban meghatározza a megjelenésünket. Ne vegyük fel színes nadrággal, vagy színes kiegészítőkkel. A kevesebb mindig több.


Romantikusabb - C&A

Az előzőhöz képest ez az ing romantikusabb vonalat képvisel. Annyi a hátránya, hogy nem tudjuk a nadrágon és a szoknyán kívül hordani, kizárólag betűrve, illetve túl elegáns megjelenést sem várhatunk el tőle a mintázata miatt. Hordhatjuk szoknyával, farmerrel, színes kiegészítőkkel, bármilyen - a blúz színeivel harmonizáló - lábbelivel.
Sportosabb - Gas

Mivel a tavaszi szezonban az erős színek újra divatosak, az ingeken is visszaköszönnek. Elegánsabb ruhákhoz ne hordjuk, nem a stílus, sem az anyaga, sem pedig a zsebek nem utalnak az elegáns vonalra, de legfőképp a sportosabb varrása miatt állja meg a helyét ilyen szettekben. Hétköznapra egy farmerral, rövid sorttal, de még egy laza szoknyával is jól mutat. Sajnos a hossza nem engedi, hogy a nadrágon/szoknyán belül hordjuk. Még egy fontos dolog: óvatosan a pink, magenta kiegészítőkkel, elég meghatározó az ing színe magában is, próbáljunk meg inkább az alsó résszel harmonizáló kiegészítőt és cipőt választani.


Majdnem farmering - Gas

A majdnem farmering, de mégsem. A világoskék szín, a patenttal záródó gombok és a varratok elhelyezkedése, na meg a szín, egyértelműen erre utalnak, de ennek az ingnek az anyaga nem farmer. Ez az ing jó választás lehet akár laza és elegáns farmerekhez is, de egy sötétkék kosztümhöz is megállja a helyét. Túl sportos viselethez ne hordjuk, mert az ing patentjaihoz nem passzolna, és a kiegészítőkkel is csak óvatosan.Sűrűn csíkozott  - Tatuum

Nagyon finom és elegáns hatást kelt egy ilyen sűrűn csíkozott ing, blúz, mindenképpen szerencsés választás, ugyanis szinte minden stílushoz viselni tudjuk. Néhány példa: egy sötétkék ceruzaszoknyával, magas sarkúval elegáns, egy fehér slim fittes farmerrel és világos sportcipővel sportosabb, egy térdig érő sorttal és mokaszinnal hétköznapibb a hatása. A gallér megoldása nem a hagyományos megoldás, hanem egy kissé lekerekített állógallér, amitől egyedibbé válik ez az ing. Az ing anyaga és hossza engedi, hogy kívül és belül is hordható legyen a hozzá kiválasztott alsó résszel.
Nézegess tavaszi ingeket!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés