free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 kalap tavaszra

Borsa, stylist: Matliák Eszter         Címkék: divat, fejfedő, kalap, lista, tavaszi 6 hozzászólás

Szeretjük a kalapokat, és mivel idén még nagyobb divat, készítettünk egy listát az aktuálisan fellelhető darabokból. Öt különböző anyagú és stílusú kalapot mutatunk.

A tavasz és a nyár slágerei a kalapok lettek, minden színben, formában és méretben. A kalap nagyon kevés embernek áll rosszul, ezért szinte mindenki viselheti, de nem mindegy mihez és hogyan. Összeszedtünk öt különböző anyagú és stílusú fejfedőt, de a szalmakalapokat direkt kihagytuk - később majd egy külön cikkben foglalkozunk a szalmakalapokkal.


Húszas évekre emlékeztető (C&A)

A húszas évekre emlékeztető kalap elegáns hangulatot teremt, amennyiben a fejünkre húzzuk. Mivel adottak a színek - fehér, fekete, szürkés -, ezért maximum két színből álló ruhát ajánlott viselni hozzá. Farmerhez egyáltalán nem ajánljuk, de fekete, fehér vagy fekete-fehér ruhákhoz bátran viselhetjük.

Majdnem horgász (H&M)

Ez a beige csíkos kalap nem merevített fejfedő, és leginkább a horgász kalapra emlékeztet bennünket, mivel azonban az átlagos horgász sapkákhoz képest ennek nagyobb a karimája, nőiesebb vonalat képvisel ez a darab. Pasztell ruhákhoz, farmerekhez, farmeres összeállításokhoz bátran ajánljuk, elegáns helyen azonban ne viseljük.

Nagyasszonyos (Marlboro Classics)

Fehér, papír anyagból készült kalap, amit lengébb, tavaszi ruhákhoz, de farmeres szereléshez is egyaránt viselhetünk. A barna dísz segít a hozzávaló ruhák kiválasztásban, tehát két színben gondolkodhatunk - és az a helyzet, hogy csak ebben a két színben.  Nagyasszonyos hangulatot árasztunk, ha ilyen kalapot húzunk, tehát ne lepődjünk meg, ha távolságtartó viselkedést tapasztalunk a körülöttünk lévők részéről e kalap viselésekor.Romantikus (Sandy Bizsu)

Ennek a kalapnak a karimája okolható azért, hogy a századfordulóra emlékeztető maníros hangulatot áraszt az egész fejfedő. Praktikus oldalát tekintve elmondhatjuk, hogy a napfénytől is véd és a meleget sem szívja magába a szőtt és fonott anyagnak köszönhetően. Elegáns szerkókhoz, de farmerhez és színben passzoló színes ruhákhoz bátran ajánljuk.

Műanyag (Sinequanone)

Sötétszürke - tört fehér műanyag kalap. Akkor leszünk igazán divatos és trendi csajok, ha kizárólag a kalap színeivel megegyező ruhát viselünk. Elegáns, sportos ruhához nem ajánljuk, de vagány, az aktuális trendnek megfelelő cuccok - az adott színekben - viszont bátran viselhetőek ehhez a kalaphoz.
Nézegess tavaszi kalapokat!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés